Pipilota написа:Аз си мисля, че няма неоснователни страхове. И Слави Трифонов не е имал страхове, но си остана на легло в старозагорска болница преди години, след като падна в банята.
Как го измисли това сравнение, бе Пипи! Но си права, страховете понякога ги връхлитат и без да сме ги мислили, но съм сигурна, че след неговия случай и след като се разказва историята му, то много започнаха да се притесняват от своите забавления в банята.
dacka85 написа:Страх от зъболекар. Звука на машинката ме ужасява
dacka85 написа:Страх от зъболекар. Звука на машинката ме ужасява
Rali_hr написа:dacka85 написа:Страх от зъболекар. Звука на машинката ме ужасява
Оф и аз ги ненавиждам. не само машинката,а ми и миризмата на зъболекар ме ужасява.![]()
Lollipop написа:Никога не са ми били интересни. Може би заради лошите спомени, които имам от зъболекарите, като бях дете, бяха истински чудовища. Няма мило да ти каже нещо, ами някъв звяр, дето те разпарчафосва там.![]()
![]()
Грохот написа:Lollipop написа:Никога не са ми били интересни. Може би заради лошите спомени, които имам от зъболекарите, като бях дете, бяха истински чудовища. Няма мило да ти каже нещо, ами някъв звяр, дето те разпарчафосва там.![]()
![]()
Недей така, това че родителите ти са те водили при такива, е друг въпрос, имаше и мили лелички хихихи
Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта