Моя списък е много дълъг за нещата, за които говоря.
В училище се чува от няколко години, че се подаряват, раздават амфетамини, екстази, тревата ае най-малкия проблем.
Казала съм никой да не взема нищо и да не яде и пие нищо освен, ако не е почерпка в класа, по повод рожден ден да речем. Никакви странични неща не бива да се вземат, особено ако изглеждат непознати и са съмнителни. Позволявам всяка една глупост да бъде купена от нас и опитана, но да съм сигурна, че енещо идващо от магазина, поне.
Забранила съм и го повтарям ежедневно най-вече на дъщеря ми, никакви чатове с непознати, никакви разговори през оградата с мъже по-големи от нея, разбира се не съм я ограничила да се запознава с нови хора, но нека са момчета на нейната възраст.

Никакви обществени и предизвикателсни снимки в мрежата, никакви целувки и милувки насам натам. Беше ми ограничила профила във фейсбук, но то си личи... поговорихме си на 4 очи и й стана ясно, че не постъпва правилно.
Не им е позволено да ходят по-далеч от определеното от на смясто, който не си вдига телефона веднъж,няма наказание, на втория път са наказани на ден, на третия път вземам телефона и се стои вкъщи по седмица. Даже не ги пускам до тоалетната без телефон, когато са навън,.

Така че нямат оправдание, защо не са ми вдигнали, или не са е обадили в рамките на минута - две.
За някои може да съм параноична,но нека е така, и да знам, че децата ми са добре, отколкото да си скубя косите някой ден.