teddy написа:feyaa написа:teddy написа:Дъщеричката ми спи много неспокойно през нощта и се питам дали мога да й помогна с капките на д-р Бах? Някой използвал ли ги е, за да се справи с този проблем. Вече втора седмица не спим през нощта и започнах да се притеснявам - помагайте!
Можете да я подкрепите със Спешните капки Rescue Remedyпо 3,4 капчици вечер в малко водичка преди сън.Ако през ноща се събудиq пак и дайте отново!
Ако детето е под 2 годинки и давайте от гранулите БЕЗ алкохол Rescue Remedy
Много ви благодаря за бързата реакция! Още днес ще ги купя и се надявам наистина да ни помогнат, защото вече съм на ръба на изтощението, а малката става все по-кисела. Тя е на 2 годинки и 8 месеца, така че първите капки ще ни свършат работа. Мисля да купя и кремчето за спешни случаи /видях, че сте го коментирали/, защото има набрала раничка на крачето. Стана й пришка от новите сандалки, които веднага свалихме и уж раничката зарастна и се обели, а вчера я забелязах, че е започнала да бере. Изобщо много неща ни се струпаха и дано спешните продукти на д-р Бах успеят да ни помогнат. Непременно ще пиша за резултатите
Всичко ще бъде наред teddy, не се притеснявайте , с капките ще се успокои детето и ще решите проблема.Знайте, че всичко е временно и отминава.Старайте се да не се отчайвате бързо от дребни неща.Ще и премине .Успех!!!