Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания
22 Юни 2015, 13:03
Burborino написа:И аз не мисля, че може да се отслабне ей така без някакви усилия и положен труд.
Преди да родя летата отслабвах така от само себе си, но от известно време насам това няма как да се получи
26 Юни 2015, 10:26
Сега съм на една усилена гладна диета, включваща много плодове и салата и мога да кажа, че се чувствам много добре.
13 Юли 2015, 15:23
Ако хапвате яко фибри, зеленчуци и плодове количеството на храната ще е повече а свалените килограми ще са факт
17 Юли 2015, 15:13
silver933 написа:Ако хапвате яко фибри, зеленчуци и плодове количеството на храната ще е повече а свалените килограми ще са факт

Зависи, аз често хапвам зеле, например, а то е доста влакнесто и много засища, ям по малко и съм доволна, то и да искаш е трудно да изядеш повече от една чинийка със салата, но определено не оставаш гладен
17 Юли 2015, 16:14
Тези неща са ясни, но работата е там, че е добре да можем да си налагаме самоконтрол, а да не бъдем като овце, поне за нещата, които зависят от нас, добре е да си създаваме философия, която да следваме относно това!
05 Авг 2015, 11:25
mix_twix написа:освен волята и голямото количество лакомия много пречи на всяка една диета.

точно, жените все са на диета, щото и една не могат да изкарат до края... кой е виновен аз липсата на воля?!
05 Авг 2015, 12:25
dinkog написа:mix_twix написа:освен волята и голямото количество лакомия много пречи на всяка една диета.

точно, жените все са на диета, щото и една не могат да изкарат до края... кой е виновен аз липсата на воля?!
Е, хайде, подобни подмятания не помагат на никой и в никакъв случай не бих казала, че са положителни или нещо такова, а напротив могат да сринат и малката воля, която имаме. На мен ми е много трудно да пазя диета, просто обожавам да ям, а някой като мине и ми направи ей такова умно заключение и .. да! не сми става много приятно!
05 Авг 2015, 14:28
Според мен така трябва да се действа да се подмята, натяква постоянно, за да си разгърнеш потенциала и волята и да не се безпокоиш от това, че и този път няма да успееш
05 Авг 2015, 16:01
Мисля, че проблемът е и в мъжете до нас, не може да ни изкушават с какви ли не неща да хрускат пържоли до тебе, а ти да се лигавиш със салата
06 Авг 2015, 12:00
nushi.kisyova написа:Според мен така трябва да се действа да се подмята, натяква постоянно, за да си разгърнеш потенциала и волята и да не се безпокоиш от това, че и този път няма да успееш

Отрицателната мотивация ли мислиш, че е най-добрия начин? Не е ли гадно и подкрепа така няма? Според мен е най-добре да се прави диета с някой друг, така има състезателен дух и желание за победа.