Как да бъда отново жена в очите на съпруга ми?

Re: Как да бъда отново жена в очите на съпруга ми?

Мнениеот Pacienti » 12 Яну 2016, 17:55

annamaria написа:
marsu написа:Напълно съм съгласна, че има нещо, което липсва, а именно отношения и страст. Децата, за съжаление, често пречат на това. Трябва си хъс, за да успее жената да се измъкне от това положение и да има сили за мъжа си. Трябва и мъжа да е мъж на място и да полага грижи за дечурлигата.

навлизаме в доста сложна тема. когато жената се ангажира с децата,тя не че губи интерес към мъжа си,но наистина не и остава време. и точно в този момент жената трябва да бъде силна и да прояви героизъм,като не се отказва да се грижи за себе си и да подържа огъня на страстта. но затова си трябва мъж, който да го заслужва това, а не някой темерут,дето търси да си го завре на топло и какво е сготвено. мъжът трябва да е пич,наистина да помага на жена си с децата, да и дава време за нея,било то за спорт или козметик.:)

Не губете вяра, има и такива мъже! С риск да ми завидите, казвам че моят е пич по определението на annamaria. :) Грижовен, любвеобилен, отговорен, сам настоява да отделям време за себе си и финансово ме подкрепя за грижите, които полагам за да изглеждам добре! Мотото му е щастлива жена, щастлив брак, нещастна жена, нещастен брак...
Pacienti

Мнениеот kalinka-kuku » 12 Яну 2016, 17:59

Всеки има различни представи за щастие, а и да си признаем, аз виждам в доста от моите познати със семесйтва хора, които не могат да си позволят финансово разкрасяване и процедури, които не са малко. Има познати семейства, в които дори яденето на разнообразни плодове е лукс. Така че всеки според чергата си, парите също са много важни за щастието на жената и за цялото ѝ спокойствие и начин на живот. Ако няма възможност да излезе с приятелки на кафе, заради липса на пари, то какъв кеф и какви съпружески отношения могат да се търсят. :((
Аватар
kalinka-kuku

Мнениеот Lollipop » 13 Яну 2016, 11:18

marsu написа:Всеки има различни представи за щастие, а и да си признаем, аз виждам в доста от моите познати със семесйтва хора, които не могат да си позволят финансово разкрасяване и процедури, които не са малко. Има познати семейства, в които дори яденето на разнообразни плодове е лукс. Така че всеки според чергата си, парите също са много важни за щастието на жената и за цялото ѝ спокойствие и начин на живот. Ако няма възможност да излезе с приятелки на кафе, заради липса на пари, то какъв кеф и какви съпружески отношения могат да се търсят. :((

Финансовата част хич не е малка, това си е факт. Но не бива на това да се оставяме да ни влияе толкова, макар че е трудно. Особено по време на майчинството.
Аватар
Lollipop

Мнениеот annamaria » 13 Яну 2016, 16:27

разбира се,че парите също имат значение. в крайна сметка, ако една жена,която преди да роди е държала на външния си вид, намирала е време и възможност, не оправдавам след раждането да се изостави и да казва- мъжа ми не ме иска.
annamaria

Мнениеот Snejna » 13 Яну 2016, 17:02

annamaria написа:разбира се,че парите също имат значение. в крайна сметка, ако една жена,която преди да роди е държала на външния си вид, намирала е време и възможност, не оправдавам след раждането да се изостави и да казва- мъжа ми не ме иска.

За това обаче трябва мъж. :) Т.е. не може тя да има време за всичко - за дома, за детето, и за всичко, но да няма възможност да го остави детето си за минута на мъжа си, щото той не иска да речем. кога да остане време за самата жена и за нейната женственост? Знаеш ли колко майки познавам, които нямат време да се изкъпят на спокойствие, да не говорим за обезкосмяване..
Аватар
Snejna

Мнениеот Kremiliya » 13 Яну 2016, 17:24

Абсолютно, но и жените не бива да се занемаряват толкова, ама като случаите са такива, за каквито ти казваш, то става така, че накрая не си заслужава за такъв човек да се правиш изобщо.
Аватар
Kremiliya

Мнениеот annamaria » 14 Яну 2016, 17:02

Snejna написа:
annamaria написа:разбира се,че парите също имат значение. в крайна сметка, ако една жена,която преди да роди е държала на външния си вид, намирала е време и възможност, не оправдавам след раждането да се изостави и да казва- мъжа ми не ме иска.

За това обаче трябва мъж. :) Т.е. не може тя да има време за всичко - за дома, за детето, и за всичко, но да няма възможност да го остави детето си за минута на мъжа си, щото той не иска да речем. кога да остане време за самата жена и за нейната женственост? Знаеш ли колко майки познавам, които нямат време да се изкъпят на спокойствие, да не говорим за обезкосмяване..

да, ако е някой темерут не можеш да очакваш разбиране. но ако все пак мъжът ти е добряк,сам ще намери възможност да ти даде два-три часа веднъж седмично да помислиш за себе си.
annamaria

Мнениеот Lollipop » 14 Яну 2016, 19:45

Мдаа. Пък и за темерут не си струвв труда изобщо, хаха. Ама всяка жена минава през кофти период повреме на майчинството. То ако не се изнерви и не се наядосва на целия свят сякаш не е била в майчинство хехе
Аватар
Lollipop

Мнениеот annamaria » 15 Яну 2016, 15:47

Lollipop написа:Мдаа. Пък и за темерут не си струвв труда изобщо, хаха. Ама всяка жена минава през кофти период повреме на майчинството. То ако не се изнерви и не се наядосва на целия свят сякаш не е била в майчинство хехе

естествено, че ако е някой темерут то въобще няма да си струва да се занимавам заради него. но ако мъжлето ми е разбрано и си струва, ще положа усилия да съм добра и красива в неговите очи.
annamaria

Мнениеот Monika_Spasova » 18 Яну 2016, 13:43

annamaria написа:
Lollipop написа:Мдаа. Пък и за темерут не си струвв труда изобщо, хаха. Ама всяка жена минава през кофти период повреме на майчинството. То ако не се изнерви и не се наядосва на целия свят сякаш не е била в майчинство хехе

естествено, че ако е някой темерут то въобще няма да си струва да се занимавам заради него. но ако мъжлето ми е разбрано и си струва, ще положа усилия да съм добра и красива в неговите очи.

Те повечето стават темерути като им проплаче едно бебе. :lol: :lol: :lol:
Иначе идеите за поддържане на хубавия вид с малко козметична помощ не е толкова лоша. Друго, което ми идва на ум е един фризьор може да направи чудеса и толкова малка промяна може да помогне да се вдигне самочувствието на жената. :) А както знаем - доволна жена = щастлива къща.
Аватар
Monika_Spasova

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски