annamaria написа:marsu написа:Напълно съм съгласна, че има нещо, което липсва, а именно отношения и страст. Децата, за съжаление, често пречат на това. Трябва си хъс, за да успее жената да се измъкне от това положение и да има сили за мъжа си. Трябва и мъжа да е мъж на място и да полага грижи за дечурлигата.
навлизаме в доста сложна тема. когато жената се ангажира с децата,тя не че губи интерес към мъжа си,но наистина не и остава време. и точно в този момент жената трябва да бъде силна и да прояви героизъм,като не се отказва да се грижи за себе си и да подържа огъня на страстта. но затова си трябва мъж, който да го заслужва това, а не някой темерут,дето търси да си го завре на топло и какво е сготвено. мъжът трябва да е пич,наистина да помага на жена си с децата, да и дава време за нея,било то за спорт или козметик.:)
Не губете вяра, има и такива мъже! С риск да ми завидите, казвам че моят е пич по определението на annamaria. :) Грижовен, любвеобилен, отговорен, сам настоява да отделям време за себе си и финансово ме подкрепя за грижите, които полагам за да изглеждам добре! Мотото му е щастлива жена, щастлив брак, нещастна жена, нещастен брак...