Как да бъда отново жена в очите на съпруга ми?

Re: Как да бъда отново жена в очите на съпруга ми?

Мнениеот annamaria » 19 Яну 2016, 10:33

Monika_Spasova написа:
annamaria написа:
Lollipop написа:Мдаа. Пък и за темерут не си струвв труда изобщо, хаха. Ама всяка жена минава през кофти период повреме на майчинството. То ако не се изнерви и не се наядосва на целия свят сякаш не е била в майчинство хехе

естествено, че ако е някой темерут то въобще няма да си струва да се занимавам заради него. но ако мъжлето ми е разбрано и си струва, ще положа усилия да съм добра и красива в неговите очи.

Те повечето стават темерути като им проплаче едно бебе. :lol: :lol: :lol:
Иначе идеите за поддържане на хубавия вид с малко козметична помощ не е толкова лоша. Друго, което ми идва на ум е един фризьор може да направи чудеса и толкова малка промяна може да помогне да се вдигне самочувствието на жената. :) А както знаем - доволна жена = щастлива къща.

много точно казано.:). обаче много държа да направя едно уточнение. за мен темерути са точно онези пишлеменца,дето на 30 години решават,че им е време да се задомят. сватба,любов, всичко е много хубаво,ама като дойде ревливото бебе,eла че ми трябваш. то затова и повечето жени изпадат в депресия,именно заради такива мъжленца..., щото почват да се покриват,вместо да помагат на жените си.
annamaria

Мнениеот Pipilota » 19 Яну 2016, 11:11

Те по-голямата част от мъжете са възпитавани по тоя начин, че жената трябва да се грижи за къщата и за децата. Те като са го виждали в своите семейства, то нормално техния пример да са взели. Много е трудно и е почти невъзможнод а се намери мъж, който да е отдаден на децата си. От тколкова мъже, които познавам с деца, то мога да кажа, че се сещам само за един, който излиза с желание с дъщеря си и прекарва време с нея, останалите все на сила ги караме.
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот bojo_kolev » 19 Яну 2016, 15:16

Pipilota написа:Те по-голямата част от мъжете са възпитавани по тоя начин, че жената трябва да се грижи за къщата и за децата. Те като са го виждали в своите семейства, то нормално техния пример да са взели. Много е трудно и е почти невъзможнод а се намери мъж, който да е отдаден на децата си. От тколкова мъже, които познавам с деца, то мога да кажа, че се сещам само за един, който излиза с желание с дъщеря си и прекарва време с нея, останалите все на сила ги караме.

Това е адски тъжно и мисля, че се случва, тъй като хората първо не умеят да общуват и и второ не знаят, че не са достатъчно пораснали, за да имат деца!
bojo_kolev

Мнениеот annamaria » 20 Яну 2016, 12:36

bojo_kolev написа:
Pipilota написа:Те по-голямата част от мъжете са възпитавани по тоя начин, че жената трябва да се грижи за къщата и за децата. Те като са го виждали в своите семейства, то нормално техния пример да са взели. Много е трудно и е почти невъзможнод а се намери мъж, който да е отдаден на децата си. От тколкова мъже, които познавам с деца, то мога да кажа, че се сещам само за един, който излиза с желание с дъщеря си и прекарва време с нея, останалите все на сила ги караме.

Това е адски тъжно и мисля, че се случва, тъй като хората първо не умеят да общуват и и второ не знаят, че не са достатъчно пораснали, за да имат деца!

има нещо вярно и в това. преди това искат деца,ама като им дойде на главата и гледат да се скътаят. и ние жените се чудим как да се скътаем за два часа поне на един козметик да отидем.
annamaria

Мнениеот kalinka-kuku » 20 Яну 2016, 13:01

Бе ти остави козметика, поне да се наспим по два часа ;)
Аватар
kalinka-kuku

Мнениеот annamaria » 22 Яну 2016, 13:51

marsu написа:Бе ти остави козметика, поне да се наспим по два часа ;)

започвам вече да се настройвам срещу тия наште мъже. :lol:
нищо не знаят те. е как да изглеждаме добре, когато не сме спали два часа и накрая искат да изглеждаме добре. я затва докато е време хвърляйте по един поглед на различни оферти за разхубавяване. такива има много и като не ще да гледа детето,докато аз се разхубавявам,ще си взема детето и ще отида с него. :smile:
annamaria

Мнениеот ManiJani » 22 Яну 2016, 15:42

annamaria написа:

нищо не знаят те. е как да изглеждаме добре, когато не сме спали два часа и накрая искат да изглеждаме добре. я затва докато е време хвърляйте по един поглед на различни оферти за разхубавяване. такива има много и като не ще да гледа детето,докато аз се разхубавявам,ще си взема детето и ще отида с него. :smile:

Абе как си взимате такива отговорни бащи за съпрузи :?: :!:
ManiJani

Мнениеот annamaria » 26 Яну 2016, 16:06

ManiJani написа:
annamaria написа:

Абе как си взимате такива отговорни бащи за съпрузи :?: :!:

истината е,че има доста отговорни бащи. такива дето не просто обичат жена си,на и са до нея,за да я подкрепят и да и дадат възможност да хубавее. не само заради него,но и заради самата нея.имам познат на който след като жена му роди и изкърми бебенцето я разбра,че има нужда от корекция на бюста и беше до нея,когато взе това решение.
annamaria

Мнениеот nadqta » 26 Яну 2016, 17:33

annamaria написа:
ManiJani написа:Абе как си взимате такива отговорни бащи за съпрузи :?: :!:

истината е,че има доста отговорни бащи. такива дето не просто обичат жена си,на и са до нея,за да я подкрепят и да и дадат възможност да хубавее. не само заради него,но и заради самата нея.имам познат на който след като жена му роди и изкърми бебенцето я разбра,че има нужда от корекция на бюста и беше до нея,когато взе това решение.

Аз просто бих била три пъти по-щастлива, ако ме обича и с малко по-увиснали гърди от обикновено, но то това е лично като избор!
nadqta

Мнениеот miron » 27 Яну 2016, 10:54

Да бе това е откачено, да тръгне да се тунингова, само защото е родила едно бебе, голямо чудо.. :roll:
miron

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски