fawla написа:А не знам, ама определено си има заплаха, ако въпреки забавната част той се поддаде и си мушне номера в ръкава ѝ после да не се чудите от къде ви е дошло.
Колко нагла трябва да си, за да сваляш някой пред жена му?

fawla написа:А не знам, ама определено си има заплаха, ако въпреки забавната част той се поддаде и си мушне номера в ръкава ѝ после да не се чудите от къде ви е дошло.
penelopa написа:fawla написа:А не знам, ама определено си има заплаха, ако въпреки забавната част той се поддаде и си мушне номера в ръкава ѝ после да не се чудите от къде ви е дошло.
Колко нагла трябва да си, за да сваляш някой пред жена му?
LaCoquine написа:Ооо това е сигурен начин, че няма как да избяга тази тръпка, напротив, даже може и да доунищожи наченките на някакъв вид еднообразие
Elica написа:LaCoquine написа:Ооо това е сигурен начин, че няма как да избяга тази тръпка, напротив, даже може и да доунищожи наченките на някакъв вид еднообразие
Ако е здравословен флирт няма да пречи дамммм.. :) Обаче ако и той се поддава и се олива тогава вече е време за война.
qwerryyy написа:За мен е еднакво зле дали се случва в моето присъствие или отсъствие!
kauda написа:qwerryyy написа:За мен е еднакво зле дали се случва в моето присъствие или отсъствие!
Обаче не ти ли е приятно на теб да събираш мъжките погледи като излзеш на разходка или друго?
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта