Сауна - ползи, мнение, препоръки

Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.

Re: Глезите ли се със SPA в следработно време?

Мнениеот Elica » 02 Фев 2016, 15:58

Анамария имаш ли възможност отивай хич не го мисли. :mrgreen: Ходих с една приятелка на масаж след работа и мога да ти кажа, че беше страхотни, какви ли не там мазила и терапиии и аромати около нас, много се рефрешнах. По-добре от почивка пред телевизора ;)
Аватар
Elica

Мнениеот annamaria » 02 Фев 2016, 16:14

Elica написа:Анамария имаш ли възможност отивай хич не го мисли. :mrgreen: Ходих с една приятелка на масаж след работа и мога да ти кажа, че беше страхотни, какви ли не там мазила и терапиии и аромати около нас, много се рефрешнах. По-добре от почивка пред телевизора ;)

добре де, другия ден беше ли на работа? щото така ми се струва малко напразно да отида на масаж и на другия ден пак на работа да се кривя на смотяния стол. :lol:
annamaria

Мнениеот Lisandra » 02 Фев 2016, 16:28

annamaria написа:
Elica написа:Анамария имаш ли възможност отивай хич не го мисли. :mrgreen: Ходих с една приятелка на масаж след работа и мога да ти кажа, че беше страхотни, какви ли не там мазила и терапиии и аромати около нас, много се рефрешнах. По-добре от почивка пред телевизора ;)

добре де, другия ден беше ли на работа? щото така ми се струва малко напразно да отида на масаж и на другия ден пак на работа да се кривя на смотяния стол. :lol:

Не е ли това целта, отиваш на СПА за да понесеш по-лесно следващия работен ден... Не съм пробвала, но определено имам нужда!
Lisandra

Мнениеот nefertiti » 02 Фев 2016, 16:30

Давате ми страхотна идея :lol: . Обожавам всякакви арома-релакс неща, да се откъснеш от всичко ...ееххх, размечтах се!!!
nefertiti

Мнениеот Elica » 02 Фев 2016, 17:09

annamaria написа:

На другия ден не ти е толкова криво на стола, иначе и в събота да отидеш ти пак ще се кривиш на стола след 48 часа. ;) Иначе трябва да се откажем от масажите. Искам да ти кажа, че наистина е страхотно, не се чуди, ами тръгвай щом имаш възможност. :mrgreen:
Аватар
Elica

Мнениеот Malina » 02 Фев 2016, 17:28

леле, колко добра идея, никога не ми е идвало на ум! Все съм си мислила и аз, че трябва да отидеш 2 дена в някой хотел на спа! :) А то можело и след работа, хехехе, хитро хитрооо :) Анамария даде ми идеална идея!!
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот rabotnata pchela » 02 Фев 2016, 17:57

Ако имам време бих отишла на масаж, имам огромна нужда от подобно занимание, anamaria ако можеш отивай е и моят съвет, какво като на следващия ден ще си на работа, точно ще си отпочинала ;)
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот nefertiti » 02 Фев 2016, 18:39

Malina написа:леле, колко добра идея, никога не ми е идвало на ум! Все съм си мислила и аз, че трябва да отидеш 2 дена в някой хотел на спа! :) А то можело и след работа, хехехе, хитро хитрооо :) Анамария даде ми идеална идея!!

И аз идеята за СПА все я свързвам с това, да се организираш да пътуваш до някъде специално . А всъщност реално изобщо не е така!!!
nefertiti

Мнениеот Pacienti » 02 Фев 2016, 18:58

nefertiti написа:
Malina написа:леле, колко добра идея, никога не ми е идвало на ум! Все съм си мислила и аз, че трябва да отидеш 2 дена в някой хотел на спа! :) А то можело и след работа, хехехе, хитро хитрооо :) Анамария даде ми идеална идея!!

И аз идеята за СПА все я свързвам с това, да се организираш да пътуваш до някъде специално . А всъщност реално изобщо не е така!!!

Ами да, вместо да правим женски сбирки в баровете, следващия път на СПА!
annamaria, заслужаваш почерпка... :grin:
Pacienti

Мнениеот rabotnata pchela » 02 Фев 2016, 22:19

Не знам anamaria ли да пизлатим, или приятелката й??? Идеята е чудесна, особено, ако има подходящи места в града.
Аватар
rabotnata pchela

ПредишнаСледваща

Назад към Общи здравни теми