Gorica23 написа:Момичета няма ли някоя да се похвали с някоя процедура. Аз се готвя за химически пилинг, само чакам малко да се вдигнат температурите, че е ужасен студ... :)
За хим. пилинг не е ли по-добре да е студено времето!?
Gorica23 написа:Момичета няма ли някоя да се похвали с някоя процедура. Аз се готвя за химически пилинг, само чакам малко да се вдигнат температурите, че е ужасен студ... :)
Lisandra написа:Gorica23 написа:Момичета няма ли някоя да се похвали с някоя процедура. Аз се готвя за химически пилинг, само чакам малко да се вдигнат температурите, че е ужасен студ... :)
За хим. пилинг не е ли по-добре да е студено времето!?
Leonora написа:Здравейте момичета, включвам се и аз по темата. Виждам, че става дума за кога е удачно да се правят някои неща, та да попитамМного искам да си направя колагенова мезотерапия. Чувала съм, че бързо дава ефект и реших да си я подаря
. Но не знам дали има значение от сезона. Дали трябва да чакам до есента?
Leonora написа:Здравейте момичета, включвам се и аз по темата. Виждам, че става дума за кога е удачно да се правят някои неща, та да попитамМного искам да си направя колагенова мезотерапия. Чувала съм, че бързо дава ефект и реших да си я подаря
Lisandra написа:Leonora написа:Здравейте момичета, включвам се и аз по темата. Виждам, че става дума за кога е удачно да се правят някои неща, та да попитамМного искам да си направя колагенова мезотерапия. Чувала съм, че бързо дава ефект и реших да си я подаря
Напротив, сега е един от най - благоприятните сезони за всякакви процедури и щом можеш да си я позволиш, мезотерапията е една от добрите. За какво ще я правиш?
Lisandra написа:Leonora написа:Здравейте момичета, включвам се и аз по темата. Виждам, че става дума за кога е удачно да се правят някои неща, та да попитамМного искам да си направя колагенова мезотерапия. Чувала съм, че бързо дава ефект и реших да си я подаря
Напротив, сега е един от най - благоприятните сезони за всякакви процедури и щом можеш да си я позволиш, мезотерапията е една от добрите. За какво ще я правиш?
annamaria написа:Leonora написа:Здравейте момичета, включвам се и аз по темата. Виждам, че става дума за кога е удачно да се правят някои неща, та да попитамМного искам да си направя колагенова мезотерапия. Чувала съм, че бързо дава ефект и реших да си я подаря
нали знаеш,че малко и наболява като вид процедура това?
Leonora написа:annamaria написа:Leonora написа:Здравейте момичета, включвам се и аз по темата. Виждам, че става дума за кога е удачно да се правят някои неща, та да попитамМного искам да си направя колагенова мезотерапия. Чувала съм, че бързо дава ефект и реших да си я подаря
нали знаеш,че малко и наболява като вид процедура това?
В интерес на истината, още не съм запозната как точно протича процедурата, но се надявам и някой да сподели опит
Pacienti написа:Leonora написа:В интерес на истината, още не съм запозната как точно протича процедурата, но се надявам и някой да сподели опит
Мезотерапията има широко приложение и я препоръчвам като процедура защото стимулира организма сам да произвежда колаген.
Много може да си говорим, препоръчвам ти публикации на моята лекарка по темата където е обяснено подробно:
http://www.drkaliasheva.com/services/ko ... zoterapiya
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта