Elica написа:Анамария имаш ли възможност отивай хич не го мисли.Ходих с една приятелка на масаж след работа и мога да ти кажа, че беше страхотни, какви ли не там мазила и терапиии и аромати около нас, много се рефрешнах. По-добре от почивка пред телевизора ;)
annamaria написа:Elica написа:Анамария имаш ли възможност отивай хич не го мисли.Ходих с една приятелка на масаж след работа и мога да ти кажа, че беше страхотни, какви ли не там мазила и терапиии и аромати около нас, много се рефрешнах. По-добре от почивка пред телевизора ;)
добре де, другия ден беше ли на работа? щото така ми се струва малко напразно да отида на масаж и на другия ден пак на работа да се кривя на смотяния стол.
annamaria написа:Elica написа:Анамария имаш ли възможност отивай хич не го мисли.Ходих с една приятелка на масаж след работа и мога да ти кажа, че беше страхотни, какви ли не там мазила и терапиии и аромати около нас, много се рефрешнах. По-добре от почивка пред телевизора ;)
добре де, другия ден беше ли на работа? щото така ми се струва малко напразно да отида на масаж и на другия ден пак на работа да се кривя на смотяния стол.
Malina написа:леле, колко добра идея, никога не ми е идвало на ум! Все съм си мислила и аз, че трябва да отидеш 2 дена в някой хотел на спа! :) А то можело и след работа, хехехе, хитро хитрооо :) Анамария даде ми идеална идея!!
nefertiti написа:Malina написа:леле, колко добра идея, никога не ми е идвало на ум! Все съм си мислила и аз, че трябва да отидеш 2 дена в някой хотел на спа! :) А то можело и след работа, хехехе, хитро хитрооо :) Анамария даде ми идеална идея!!
И аз идеята за СПА все я свързвам с това, да се организираш да пътуваш до някъде специално . А всъщност реално изобщо не е така!!!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта