Първите стъпки – Спиране на цигари:

В този раздел на нашия форум можете да задавате въпроси, свързани с нездравословни навици и предпазване от заболявания, да споделяте мнения и да получите съвет - недостиг на витамини и минерали, подсилване на имунитета, ваксини и имунизации, отказване от алкохол и тютюнопушене.

Re: Алкохол и цигари или...карта за фитнес?

Мнениеот rabotnata pchela » 15 Апр 2015, 16:47

qwerryyy написа:Няма място за сравнение, и трите могат да си вървят ръка за ръка, стига да искаш, но често забравяме полезното.

Така е, но рядко оставяме цигарите, за да идем на фитнес, по-скоро ще се откажем от фитнеса, пък те цигарите са си част от нас ;)
Аватар
rabotnata pchela

Re: Възможно ли е цигарите да изчезнат до 2050 г.

Мнениеот S_Milenska » 19 Юни 2015, 10:51

MGB написа:На мен срокът не ми се вижда кратък, но със сигурност и според мен няма как това да се случи, първо, че никой няма да има полза от това и второ ще има бунтове, със сигурност :mrgreen:

Ти представяш ли си пушачи да тръгнат да се бунтуват хахахах
Аватар
S_Milenska

Мъртвец ме гледа от кутията с цигари

Мнениеот irka » 11 Фев 2016, 10:52

Честито пушачи! След 20 май ще си купувате кутии с цигари, от които ще ви се блещят мъртъвци, болни хора от белодробен рак, развалени зъби и подобни. Аз, че не съм пушач, и ми се отщява, а пък вие не знам! Какво мислите за новото решение на депутатите? Ще окаже ли ефект върху вас да спрете цигарите или поне да ги намалите? Какво всъщност може да ви накара да се откажете от това свое удоволствие?
irka

Re: Мъртвец ме гледа от кутията с цигари

Мнениеот roksana » 11 Фев 2016, 11:37

Неприятно! Всеки път да виждам такива работи като посегна към кутията! Мисля, че ще ми повлияе и може да ме накара да ги намаля поне.
roksana

Мнениеот varlam » 11 Фев 2016, 11:40

Ако голата жена на кутията презервативи действа, защо да не действа и мъртвецът върху цигарите? :cheers:
varlam

Мнениеот Rali_hr » 11 Фев 2016, 12:46

Лошо няма, ще гледам бъдещето си на кутията ище си цъкам с език, докато паля поредната цигара. :lol: :lol: :lol: Хареса ми на мен въпросът на Слабаков, защо дамските превръзки ги рекламират със синя кръв, все си е заблуда, що да се показва истината на кутиите с цигари?
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Andrey » 11 Фев 2016, 13:09

От години се говори, че това нещо ще се случва,ама така и още не са сложили трупове там. Не вярвам, че това по какъвто и да е начин ще повлияе на хората, които пушат, дреме им на тях, те са наясно какво би им се случило. Защо върху хамбургерите, вафлите, и белия хляб няма дебели хора, които са с атрофирали мускули от факта, че не могат да се мръднат?!
Аватар
Andrey

Мнениеот Mon_ton » 11 Фев 2016, 14:41

Е, спокойно, те мъртъвците не гледат. Не знам какво се притеснявате, след като сте непушач НЕка да му мислят тея, които пушат, ако за тях не е проблем. Надали някой особено ще обърне внимание на кутията, всички са наясн до какво води пушенето и нездравословния живот, но продължаваме да живеем по този начин, нали? Явно, че българите не се плашим от картинки.
Аватар
Mon_ton

Мнениеот Elica » 11 Фев 2016, 15:30

Аз си пуша и да ви кажа честно и на труп да ми мирише купията пак бих си пушила, ще се върнат на мода табакерите. :mrgreen:
Аватар
Elica

Мнениеот Ваня Стойчева » 11 Фев 2016, 16:10

Аз не мисля, че мъжът ми ще се повлияе, нито синът ми, и двамата пушат без изобщо да им пука. :roll: Тъй че надали по някакъв начин това ще им подейства, те и цените като увеличаваха все се заканваха, че ще спрат да пушат, ама ето, че си продължават, а надаил някой умрял непознат ще им направи впечатление.
Аватар
Ваня Стойчева

ПредишнаСледваща

Назад към Профилактика и проблеми, свързани с начина на живот