S_Milenska написа:Добре де, как търпите такова държание и така да правят с вас мъжете ви не знам просто. Аз бих дигнала скандал до небето просто.
silver933 написа:S_Milenska написа:Добре де, как търпите такова държание и така да правят с вас мъжете ви не знам просто. Аз бих дигнала скандал до небето просто.
А, питай ние как държим всяко едно мрънкане и държание спрямо нас, а после обвинявай пак мъжката част.
Моята оня ден излезнала целия ден никва я няма, да ходи да купува подаръци, аз излизах, имах работа, надявах се като се прибера да е у нас, ама никви ги няма с малкия, прибраха ми се в 8;30 , много се ядосах!
silver933 написа:S_Milenska написа:Добре де, как търпите такова държание и така да правят с вас мъжете ви не знам просто. Аз бих дигнала скандал до небето просто.
А, питай ние как държим всяко едно мрънкане и държание спрямо нас, а после обвинявай пак мъжката част.
Моята оня ден излезнала целия ден никва я няма, да ходи да купува подаръци, аз излизах, имах работа, надявах се като се прибера да е у нас, ама никви ги няма с малкия, прибраха ми се в 8;30 , много се ядосах!
black написа:Ти се благодари, че се е прибрала, че някой и това забравят да направят!
Lisandra написа:black написа:Ти се благодари, че се е прибрала, че някой и това забравят да направят!
Ох, тия мъже! Тя излязла с детето и свършила работа, а той пак се оплаква!
Pipilota написа:Lisandra написа:black написа:Ти се благодари, че се е прибрала, че някой и това забравят да направят!
Ох, тия мъже! Тя излязла с детето и свършила работа, а той пак се оплаква!
Нали! :)
ама пък понякога постъпват толкова мило и сладко! :) Днес сутринта моите трима мъже в заговор започнаха да планират деня на мама, бяха големи сладури, особено най-малкия с неговите странни идеи! :) Честит празник момичета, да ви зарадват вашите мъже с проява най-вече на уважение към вас, за това, че сте свършили най-важната и отговорна работа - да бъдете жени! :)
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта