Как да бъда отново жена в очите на съпруга ми?

Re: Как да бъда отново жена в очите на съпруга ми?

Мнениеот Snejna » 01 Мар 2016, 17:03

annamaria написа:сори, ама ако по цял ден му стоя по анцуг и му говоря само за детето,мислите ли че мъжа ще издържи на подобна комуникация? сто процента ще забелзвя другите жени пък после ела ме питайте как да съм отново жена в очите на съпруга си...

Добре де ти какво разбираш, да стоиш у вас по къса черна рокля ли? ... Когато имаш деца ще осъзнаеш колко много се променят нещата, това е истината. Но е битка да съхраниш красотата във връзката, не се крие това само в красивите дрехи, има случаи, в които майките не могат да излезнат с дни от вкъщи и се размотават след детето, как очакваш да са секси и с еротични дрехи!??
Аватар
Snejna

Мнениеот black » 01 Мар 2016, 17:06

Не ги преувеличавайте толкова работите. През деня като сме на работа, кога се гледаме по анцуг? А вкъщи по бална рокля и костюм ли да стоим?
black

Мнениеот annamaria » 02 Мар 2016, 11:10

Snejna написа:
annamaria написа:сори, ама ако по цял ден му стоя по анцуг и му говоря само за детето,мислите ли че мъжа ще издържи на подобна комуникация? сто процента ще забелзвя другите жени пък после ела ме питайте как да съм отново жена в очите на съпруга си...

Добре де ти какво разбираш, да стоиш у вас по къса черна рокля ли? ... Когато имаш деца ще осъзнаеш колко много се променят нещата, това е истината. Но е битка да съхраниш красотата във връзката, не се крие това само в красивите дрехи, има случаи, в които майките не могат да излезнат с дни от вкъщи и се размотават след детето, как очакваш да са секси и с еротични дрехи!??

ами може и с дънки поне да стоиш... айде стига сте се оправдавали с децата... като поотраснат и ходят на детска и училище пак ли след тях вървите? една очна и малко фондьотен се слагат за 15 мин. едни дънки и една блузка биха ни направили далеч по-добре изглеждащи.
annamaria

Мнениеот Andrey » 02 Мар 2016, 11:24

Като поотраснат ги мятаме да играят пред блока, а ние правим секс. За тва време живея.. :mrgreen:
Аватар
Andrey

Мнениеот Yarost » 02 Мар 2016, 14:18

m0n4eto написа:ми то това малко като с анцунга. важното е да се отпращат правилните сигнали към съпруга за настроението. ако вместо с напукани устни си се грижиш да са във форма, в режим "целуваеми", надали ще устоява. то това важи двустранно де. един мъж с хубави устни също правят неустоим за такива помисли

Хаха, това за режим "целуваеми" ми хареса :) . Абсолютно споделям мнението, устните и при мъжете и при жените си имат своята роля за съблазняването и самочувствието. Едни поддържани устни са винаги кокетни.
Yarost

Мнениеот balsam » 02 Мар 2016, 14:51

Yarost написа:
m0n4eto написа:ми то това малко като с анцунга. важното е да се отпращат правилните сигнали към съпруга за настроението. ако вместо с напукани устни си се грижиш да са във форма, в режим "целуваеми", надали ще устоява. то това важи двустранно де. един мъж с хубави устни също правят неустоим за такива помисли

Хаха, това за режим "целуваеми" ми хареса :) . Абсолютно споделям мнението, устните и при мъжете и при жените си имат своята роля за съблазняването и самочувствието. Едни поддържани устни са винаги кокетни.

Те поне лесно се поддържат! :grin:
balsam

Мнениеот Yunona » 02 Мар 2016, 16:22

annamaria написа:ами може и с дънки поне да стоиш... айде стига сте се оправдавали с децата... като поотраснат и ходят на детска и училище пак ли след тях вървите? една очна и малко фондьотен се слагат за 15 мин. едни дънки и една блузка биха ни направили далеч по-добре изглеждащи.

Абсолютно подкрепям!
Не изпадайте в крайности, дами - между размъкнатия анцуг и балната рокля има хиляди възможности. И да, грозно е да си повлекана с оправданието, че си по цял ден вкъщи и с детето. Живеем във века на автоматичните перални и памперсите, за Бога! Разбира се, че можем да се спретнем малко. И даже е задължително.
Била съм вкъщи няколко години. Стараех се да изглеждам добре, най-малкото, за да не контрастирам грубо на издокараните колежки в офиса. Мъжът ми може да ме уважава и обича безкрайно, но привличането не е въпрос само на обич и уважение. Знаете какво имам предвид. Затова отделях по няколко минути. Струваше си :)
Yunona

Мнениеот Malina » 02 Мар 2016, 16:33

Личи си когато една жена не е поддържана, не е само анцуга, стига с този анцуг, може да изглежда много секси жената по анцуг, стига косата да ѝ е сресана, блузката сладка, космите - изчезнали. много майки се занемаряват, но често до тях няма мъже, които да заслужават жена им да се труди за вниманието им. нямам деца, но имам наблюдения върху много двойки покрай работата ми, винаги си личат хората и любовта им, ако я има.
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот Локумът » 02 Мар 2016, 17:01

Абе и в анцуг или клинче са мноогоо секси жените, другото е важно както казахте, да не се е занемарила, щото тя може и да е кофти и е най-приличните ѝ домашни дрехи :)
Аватар
Локумът

Мнениеот Pacienti » 02 Мар 2016, 18:15

Голяма дискусия е предизвикал анцуга... Споменах това изказване, по скоро като събирателен образ и показателност за немарливост. Иначе и по спортно екипче може да сме секси. :lol:
Pacienti

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски