Истории от живота вкъщи :)

Re: Истории от живота вкъщи :)

Мнениеот Rali_hr » 05 Ное 2015, 15:32

pipilotke, за тея мъже само бой.. и сръбска музика. Много безотговорни, но ако някоя жена направи така и айде веднага се почва едно мрънкана, едни истории, ненормална работа! А за мъжете всичко е позволено...
Аватар
Rali_hr

Мнениеот S_Milenska » 17 Ное 2015, 10:57

Добре де, как търпите такова държание и така да правят с вас мъжете ви не знам просто. Аз бих дигнала скандал до небето просто.
Аватар
S_Milenska

Мнениеот silver933 » 21 Дек 2015, 13:00

S_Milenska написа:Добре де, как търпите такова държание и така да правят с вас мъжете ви не знам просто. Аз бих дигнала скандал до небето просто.

А, питай ние как държим всяко едно мрънкане и държание спрямо нас, а после обвинявай пак мъжката част.
Моята оня ден излезнала целия ден никва я няма, да ходи да купува подаръци, аз излизах, имах работа, надявах се като се прибера да е у нас, ама никви ги няма с малкия, прибраха ми се в 8;30 , много се ядосах!
Аватар
silver933

Мнениеот PasDeDeux » 22 Дек 2015, 17:46

silver933 написа:
S_Milenska написа:Добре де, как търпите такова държание и така да правят с вас мъжете ви не знам просто. Аз бих дигнала скандал до небето просто.

А, питай ние как държим всяко едно мрънкане и държание спрямо нас, а после обвинявай пак мъжката част.
Моята оня ден излезнала целия ден никва я няма, да ходи да купува подаръци, аз излизах, имах работа, надявах се като се прибера да е у нас, ама никви ги няма с малкия, прибраха ми се в 8;30 , много се ядосах!

Че как още не си я вързал, как така навън ще ходи... безсрамница е жена ти, да знаеш!
PasDeDeux

Мнениеот Mon_ton » 07 Яну 2016, 12:47

silver933 написа:

Ехе, чак толкова, сгиурна съм, че тя не мрънка, когато ти излизаш. :) Понякога ни се ще вианги да има някой вкъщи, който да ни чака, но както мъжете не ни чакате с нетърпение, така не очаквайте и това от нас. ;)
Аватар
Mon_ton

Мнениеот black » 26 Фев 2016, 17:41

Ти се благодари, че се е прибрала, че някой и това забравят да направят! :mrgreen:
black

Мнениеот Lisandra » 07 Мар 2016, 18:57

black написа:Ти се благодари, че се е прибрала, че някой и това забравят да направят! :mrgreen:

Ох, тия мъже! Тя излязла с детето и свършила работа, а той пак се оплаква! :evil:
Lisandra

Мнениеот Pipilota » 08 Мар 2016, 10:55

Lisandra написа:
black написа:Ти се благодари, че се е прибрала, че някой и това забравят да направят! :mrgreen:

Ох, тия мъже! Тя излязла с детето и свършила работа, а той пак се оплаква! :evil:

Нали! :)
ама пък понякога постъпват толкова мило и сладко! :) Днес сутринта моите трима мъже в заговор започнаха да планират деня на мама, бяха големи сладури, особено най-малкия с неговите странни идеи! :) Честит празник момичета, да ви зарадват вашите мъже с проява най-вече на уважение към вас, за това, че сте свършили най-важната и отговорна работа - да бъдете жени! :)
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот rabotnata pchela » 16 Мар 2016, 13:09

Pipilota написа:
Lisandra написа:

Нали! :)
ама пък понякога постъпват толкова мило и сладко! :) Днес сутринта моите трима мъже в заговор започнаха да планират деня на мама, бяха големи сладури, особено най-малкия с неговите странни идеи! :) Честит празник момичета, да ви зарадват вашите мъже с проява най-вече на уважение към вас, за това, че сте свършили най-важната и отговорна работа - да бъдете жени! :)

Да, той и моя дрения беше голям конспиратор, то не бяха идеи, интересно защо ми казваше какво се очаква да НЕ правя, за да могат те да направят еди какво си. Важното е че не ни забравят ;)
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Gorica23 » 21 Мар 2016, 12:45

Как да ни забравят, като всеки ден сме пред очите им... Ох, и на тях не им е лесно, четох, че последните изследвания сочат, че мъжете се концентрират само в решението на един проблем, което нас ни дразни. :)
Gorica23

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски