Какво предпочитате за празниците, подарък или пари?

Re: Какво предпочитате за празниците, подарък или пари?

Мнениеот Локумът » 16 Мар 2016, 11:54

pavleta написа:Аз предпочитам подарък, защото като ми дадат пари никога не си купувам нещо специално за мен , а отиват по направление пазаруване за вкъщи или нещо друго от сорта.

За това не си ли виновна ти? Като ти дадат пари отивай и направо си купувай нещо за себе си, а не за някой друг, така или иначе и без тези пари ще изкарате месеца. ;)
Аватар
Локумът

Мнениеот mix_twix » 16 Мар 2016, 17:17

Аз вече взех да минавам на принципа на парите, освен ако не е за много близка до мен жена, тогава предпочитам да купя подарък.
Аватар
mix_twix

Мнениеот fairy » 17 Мар 2016, 11:10

Локумът написа:
pavleta написа:Аз предпочитам подарък, защото като ми дадат пари никога не си купувам нещо специално за мен , а отиват по направление пазаруване за вкъщи или нещо друго от сорта.

За това не си ли виновна ти? Като ти дадат пари отивай и направо си купувай нещо за себе си, а не за някой друг, така или иначе и без тези пари ще изкарате месеца. ;)

Много лошо, много лошо! Да ти дават в ръцете пари да си купиш нещо за теб и ти да не го правиш! Що за жена си? :grin: Я се стегни! :grin:
fairy

Мнениеот Slavena » 17 Мар 2016, 11:57

И аз предпочитам парите, но пък и да са придружени с голям букет поне. :mrgreen:
Slavena

Мнениеот pravilno » 21 Мар 2016, 16:28

По-добре да ми подарят екскурзия или някакво интересно изживяване, отколкото да ми подаряват някакви предмети, които ще стоят и ще събират прах или няма да ги ползвам. Това очаквам от близките ми хора.
pravilno

Мнениеот Alex_mor » 31 Мар 2016, 16:20

pravilno написа:По-добре да ми подарят екскурзия или някакво интересно изживяване, отколкото да ми подаряват някакви предмети, които ще стоят и ще събират прах или няма да ги ползвам. Това очаквам от близките ми хора.

Знаеш ти какво да очакавш. :) Виакш трябва да се бръкнат поне със 100+ лева, кво се праят. ;)
Alex_mor

Мнениеот klara » 01 Апр 2016, 12:26

Подаряваме си подаръци най-вече за рождените дни. Май за други поводи, като се замисля, не. Няма кой да се разправя с подаръци. За Коледа ми идва в повече на всеки да подарявам персонално, най-често всяка двойка минава с общ :mrgreen: .
klara

Мнениеот Kremiliya » 04 Апр 2016, 16:21

klara написа:Подаряваме си подаръци най-вече за рождените дни. Май за други поводи, като се замисля, не. Няма кой да се разправя с подаръци. За Коледа ми идва в повече на всеки да подарявам персонално, най-често всяка двойка минава с общ :mrgreen: .

О, пак като има за двойката! Ние не подаряваме, само единствено на децата, иначе е непосилно за бюджета, а и като се сложат толкова почивни дни още по-малко вероятно да се заделят пари за подаръци
Аватар
Kremiliya

Мнениеот iwoni » 05 Апр 2016, 14:24

Много обичам да правя и да получавам подаръци. Ако може поне веднъж в седмицата да ми дават по нещичко... :lol:
iwoni

Мнениеот Jully » 23 Юни 2016, 14:38

Съвсем скоро имам рожден ден и пак ще почна цялата еуфория с подаръците. :) Надявам се спокойно и тихо да мине цялата офанзива. Не ми е приятно, като напрягам хората чисто финансово със себе си, в тея тежки времена. Добра дума и усмивка стигат. :)
Аватар
Jully

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски