Lollipop написа:Pacienti написа:rabotnata pchela написа:Аз не съм пример за стройна фигура, гърди като на модел, нито пък кой знае какъв чар. ;) Но мъжът ми никога не е страдал от липса на внимание, нито аз самата, затова не мога да се съглася, когато постоянно тук се тирижира мнението, че външния вид е най-важното, за да се съхрани връзката. ;) Момичета, не всичко е гърди.

В разговор си чаровна, а и не знам защо, но си мисля, че от липса на гърди не можеш да се оплачеш.

Те тея мъже цицомани, да си го кажем направо!

За тях е важно да ги има, но има доста по-плоски момичета, които са изключително хитови и много се харчат.

Наистина мъжете много си падат по гърди. Четох някъде, че е достатъчно да минеш по-съблазнително покрай мъжа, или целенасочено да се пресегнеш през него, само леко да се докоснат гърдите ти в него и той е "готов" за бой. Така че, ако искаме да съблазним отново съпрузите си, които сме поизоставили, покрай грижите за децата и къщата, начина е като съвсем нежно и старателно започнем да показваме, че все още сме жени, че все още сме секси, дори и с малко отгоре. Но ако не се получи, това означава, че ние необходима професионална помощ. Често се случва мъжете да престанат да възприемат половинката си като жена след раждането на детето.