Как да бъда отново жена в очите на съпруга ми?

Re: Как да бъда отново жена в очите на съпруга ми?

Мнениеот Lollipop » 11 Май 2016, 09:00

Pacienti написа:
rabotnata pchela написа:Аз не съм пример за стройна фигура, гърди като на модел, нито пък кой знае какъв чар. ;) Но мъжът ми никога не е страдал от липса на внимание, нито аз самата, затова не мога да се съглася, когато постоянно тук се тирижира мнението, че външния вид е най-важното, за да се съхрани връзката. ;) Момичета, не всичко е гърди. :mrgreen:

В разговор си чаровна, а и не знам защо, но си мисля, че от липса на гърди не можеш да се оплачеш. :wink:

Те тея мъже цицомани, да си го кажем направо! :mrgreen: За тях е важно да ги има, но има доста по-плоски момичета, които са изключително хитови и много се харчат. :mrgreen:
Аватар
Lollipop

Мнениеот Kaya » 11 Май 2016, 10:43

Lollipop написа:
Pacienti написа:
rabotnata pchela написа:Аз не съм пример за стройна фигура, гърди като на модел, нито пък кой знае какъв чар. ;) Но мъжът ми никога не е страдал от липса на внимание, нито аз самата, затова не мога да се съглася, когато постоянно тук се тирижира мнението, че външния вид е най-важното, за да се съхрани връзката. ;) Момичета, не всичко е гърди. :mrgreen:

В разговор си чаровна, а и не знам защо, но си мисля, че от липса на гърди не можеш да се оплачеш. :wink:

Те тея мъже цицомани, да си го кажем направо! :mrgreen: За тях е важно да ги има, но има доста по-плоски момичета, които са изключително хитови и много се харчат. :mrgreen:

Наистина мъжете много си падат по гърди. Четох някъде, че е достатъчно да минеш по-съблазнително покрай мъжа, или целенасочено да се пресегнеш през него, само леко да се докоснат гърдите ти в него и той е "готов" за бой. Така че, ако искаме да съблазним отново съпрузите си, които сме поизоставили, покрай грижите за децата и къщата, начина е като съвсем нежно и старателно започнем да показваме, че все още сме жени, че все още сме секси, дори и с малко отгоре. Но ако не се получи, това означава, че ние необходима професионална помощ. Често се случва мъжете да престанат да възприемат половинката си като жена след раждането на детето.
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот nefertiti » 11 Май 2016, 14:03

Дето се вика, човек трябва да се стреми да е винаги "с едни гърди напред", хаха и образно и буквално
nefertiti

Мнениеот Rali_hr » 11 Май 2016, 14:58

Не е трудно наистина една жена да събуди пак интереса на мъжете си. Вече ако не става или кръшка, или е изчаткал нещо. :) Трябва си или помощ от специалист, както каза Кайчето, или друг мъж. :mrgreen:
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Andrey » 12 Май 2016, 11:20

Rali_hr написа:Не е трудно наистина една жена да събуди пак интереса на мъжете си. Вече ако не става или кръшка, или е изчаткал нещо. :) Трябва си или помощ от специалист, както каза Кайчето, или друг мъж. :mrgreen:

Те май тези, които кръшкат в повечето случаи го правят по принцип, много време отнема, докато се прекърши човек и тръгне на друго място да търси удоволствия
Аватар
Andrey

Мнениеот Pacienti » 12 Май 2016, 13:29

Andrey написа:
Rali_hr написа:Не е трудно наистина една жена да събуди пак интереса на мъжете си. Вече ако не става или кръшка, или е изчаткал нещо. :) Трябва си или помощ от специалист, както каза Кайчето, или друг мъж. :mrgreen:

Те май тези, които кръшкат в повечето случаи го правят по принцип, много време отнема, докато се прекърши човек и тръгне на друго място да търси удоволствия

Ако виждаш жена си размъкната и мрънкаща всекидневно, а някоя засукана колежка ти се усмихва закачливо през бюрото, колко време ще ти отнеме най - малкото да почнеш да фантазираш... :wink:
Pacienti

Мнениеот analizatorka » 12 Май 2016, 16:12

Фантазирането може да го има и когато жена ти не е размъкната :lol: . Но определено първият вариант е по-предразполагащ. Гаранция няма.
analizatorka

Мнениеот miron » 12 Май 2016, 16:47

Pacienti написа:
Andrey написа:

Ако виждаш жена си размъкната и мрънкаща всекидневно, а някоя засукана колежка ти се усмихва закачливо през бюрото, колко време ще ти отнеме най - малкото да почнеш да фантазираш... :wink:

Според мен няма гаранция, всичко е въпрос на чувства. А и периоди, пък и самия човек какъв е от значение.
miron

Мнениеот Rali_hr » 13 Май 2016, 08:51

Малко като ви чете човек и почва да си мисли, че ако случайно леко охладнеят чувствата и лошия вълк (да се разбира мъж), вече е тръгнал да си търси нова жертва. Всяко семейство минава през различни периоди и не е задължително да свършват със секс в чуждо легло.
Аватар
Rali_hr

Мнениеот m0n4eto » 13 Май 2016, 09:52

принципно е така, ама знаеш ли колко пъти слушам разсъждения от типа - с жената сме си добре, разбираме се вкъщи, и че едното кривване за малко уж не пречело, а засилвало "домашните устои". а това кривване все е като се изпречи някоя засукана, а не че престава да обича жена си
Аватар
m0n4eto

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски