Какви са най-странните подаръци които сте получавали?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Какви са най-странните подаръци които сте получавали?

Мнениеот anetageorgieva » 29 Окт 2016, 23:52

Преслава, темата е най-странният подарък, който си получавала, но няма нищо. Готина идея ще се възползвам от нея в най-скоро време.
anetageorgieva

Мнениеот Kaya » 31 Окт 2016, 13:31

black написа:
Snejna написа:
Nightmare написа:Изкуствените цветя събират прахоляк и имаш чувството, че въздухът е все тежък и няма никаква свежест.

Между сухи изкуствени цветя мисля, че има огромна разлика. Не смятам, че нормално семейство в наши дни би си сложило изкуствени цветя, тази мода премина отдавна.

Няма значение дали са сухи или изкуствени, все събират прах :smile: . Най-странният подарък, който съм получавал, е коте. А нямаше къде да го гледам :mrgreen: .

Оф, животинки хич не е добре да се подаряват, че ако не искаш да ги гледаш, те може да се окажат и бездомничета в един момент. :(
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот YoLindi » 31 Окт 2016, 14:23

За да подариш животно, трябва да си 101% сигурен, че този, на когото го даваш, си мечтае за това и го иска. Иначе се получават такива неща, за които казва Кая.
YoLindi

Мнениеот Kremiliya » 31 Окт 2016, 15:22

На мен са ми подарявали морско свинче, а аз никога не съм ги харесвала. Пратих подаряващите със свинчето вкъщи, като подарък, те се зарадавахаа, аз също, че се отървах. :mrgreen:
Аватар
Kremiliya

Мнениеот Rali_hr » 10 Ное 2016, 13:49

Kremiliya написа:На мен са ми подарявали морско свинче, а аз никога не съм ги харесвала. Пратих подаряващите със свинчето вкъщи, като подарък, те се зарадавахаа, аз също, че се отървах. :mrgreen:

Ох, теяв животиснки подаръци и аз хич не ги харесвам!
Аватар
Rali_hr

Мнениеот viking » 11 Ное 2016, 14:33

Аз съм получавала подарък вибратор. Толкова неудобно се почувствах, че се чудех къде да се дяна. И сега си седи някъде из шкафовете, даже не го разопаковах.
viking

Мнениеот Malina » 29 Ное 2016, 12:30

viking написа:Аз съм получавала подарък вибратор. Толкова неудобно се почувствах, че се чудех къде да се дяна. И сега си седи някъде из шкафовете, даже не го разопаковах.

Кой ти го е подарил? :mrgreen: На мен ако ми подари някой близък мъж, бих го приела, но ако е на рождения ми ден в голяма компания, направо ще убия подаряващия.
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот anetageorgieva » 04 Дек 2016, 17:49

Аз бих се зарадвала :grin: :grin: . Важното е да става шоу.
anetageorgieva

Предишна

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси