Много Ви Благодаря за отговора!
Успешна Нова Година и на Вас!
Dr Violina Todeva написа:geri93 написа:Здравейте, от известно време имам една подутина (топче) от външната страна на бедрото, което е розово.. не ме боли, не ме сърби, нищо.. просто не изчезва. Бихте ли могли да ми кажете на какво може да е дължи и дали е нещо опасно. Благодаря!
Здравейте, geri93!
Бихте ли могла да изпратите снимка?
Желая Ви успешна Нова Година!
С уважение,
д-р Тодева
geri93 написа:Dr Violina Todeva написа:geri93 написа:Здравейте, от известно време имам една подутина (топче) от външната страна на бедрото, което е розово.. не ме боли, не ме сърби, нищо.. просто не изчезва. Бихте ли могли да ми кажете на какво може да е дължи и дали е нещо опасно. Благодаря!
Здравейте, geri93!
Бихте ли могла да изпратите снимка?
Желая Ви успешна Нова Година!
С уважение,
д-р Тодева
С гладка повърхност е и ако го натиска влиза навътре.. (извинявам се за лошото качество на снимка)
Генова написа:Здравейте д-р Тодева,
Пише ви една притеснена майка. Сина ми е на 19 години, от една година отвън на носа /почти към върха/ се появи малко бяло образование, колкото лещено зърно - леко издуто, твърдо, не го боли, няма сърбеж. Моля ви за мнение и съвет!
Всичко добро!
vanya93 написа:Здравейте, от доста време / година/ насам имам пъпчица на ареолата на гърдата. Питала съм два пъти личния си лекар, но нищо конкретно не ми е казвала и да не съм се притеснявам. Пъпката забира и правя грешка, че я стискам. Излиза леко твърдо бяло вещество / съжалявам, не знам как точно да го обясня/. Нямам други оплаквания свързани с гърдата. Възможно ли е това да е най-обикновена пъпка и има ли място за притеснение?
Благодаря Ви за отделеното време! Ще очаквам вашия отговор!
adelina77 написа:Здравейте д-р Тодева!
Преди около една седмица, на зърното на една от гърдите ми се появи бяло връхче, прилича на връх на гнойна пъпка, но около него не е зачервено и не ме боли. Знам, че е възможно по време на кърмене да се получи подобно нещо, което представлява един вид запушена пора или нещо подобно. Аз обаче не кърмя, имам голяма дъщеря. Какво смятате, че е това? От какво би могло да се получи? Необходима ли е консултация с лекар?
Ще Ви бъда много благодарна, ако ми отговорите!
Ще се опитам да кача снимки, никога не съм го правила до сега - дано да успея.
Назад към Kожни и венерически болести
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта