pepa1974 написа:четох за водата, че по последни изследвания на не знам си кой университет, не се препоръчва вече да се пие по много вода, а само когато и колкото ни се пие, не знам, на кое да вярвам?
s_ivelina написа:момичета,имам новина за вас....ползвах аура слим.термоактив слиминг за отслабване което е..измазах една опаковка,и видях ефект,разбира се и тренирам на уреди,,но само от този продукт засега виждам голям ефект..стрийте видимо се свиха..от тъмно лилави сега ми станаха блезо розови..почти се свиха..доста щипи и кожата се зачервява,но търпи се...има ефект..пробвайте и вие..пия и доста вода..успех..
paterica написа:По мои наблюдения целулитът се предава по наследство. Явно всичко си зависи до пределите, до които могат да се раздуват мастните клетки. Най-ефикасното домашно средство си остава масажът с пчелен мед. Ама говорим за силов масаж, който да загрее и зачерви бедрата и дупето. Не се препоръчва за хора с алергии и много чувствителна кожа. За 3-4 мееца се свалят сантиметри от обиколката на бедрата и дупето, но иска постоянство - да се прави поне през ден. Принципът е не да мачкате, а да пляската. Залепяте длани и отлепяте рязко, залепяте и отлепяте и така поне 15 минути
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта