Целулит - как да се преборим с целулита - домашни рецепти и съвети

Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота

Re: Кафе и мумио против стрии - пробвали ли сте?

Мнениеот s_ivelina » 14 Май 2014, 13:28

доста скъпичко тази процедура..май ще си ги носим и ще си ги търпим..диети и фитнес...и много вода засега е решението .. ;)
s_ivelina

Мнениеот pepa1974 » 19 Май 2014, 18:17

четох за водата, че по последни изследвания на не знам си кой университет, не се препоръчва вече да се пие по много вода, а само когато и колкото ни се пие, не знам, на кое да вярвам?
pepa1974

Мнениеот beautymaniac » 21 Май 2014, 16:03

Знаех само за кафето. Но ще опитам и тази комбинация :)
beautymaniac

Мнениеот donni » 22 Май 2014, 10:44

pepa1974 написа:четох за водата, че по последни изследвания на не знам си кой университет, не се препоръчва вече да се пие по много вода, а само когато и колкото ни се пие, не знам, на кое да вярвам?

Това е странно, като се има предвид, че водата разрежда и отмива токсините от тялото, а и самото то е изключително голям процент вода! Аз като пия по-малко вода и ставам изключително разсеяна, не мога да се съсредоточавам, направо спирам да мога да мисля :lol: ами самия мозък е 90% вода, според мен трябва да се набляга на пиенето... на вода :mrgreen:
donni

Мнениеот s_ivelina » 26 Май 2014, 09:59

момичета,имам новина за вас....ползвах аура слим.термоактив слиминг за отслабване което е..измазах една опаковка,и видях ефект,разбира се и тренирам на уреди,,но само от този продукт засега виждам голям ефект..стрийте видимо се свиха..от тъмно лилави сега ми станаха блезо розови..почти се свиха..доста щипи и кожата се зачервява,но търпи се...има ефект..пробвайте и вие..пия и доста вода..успех.. ;)
s_ivelina

Мнениеот niya_mazova » 26 Май 2014, 15:07

s_ivelina написа:момичета,имам новина за вас....ползвах аура слим.термоактив слиминг за отслабване което е..измазах една опаковка,и видях ефект,разбира се и тренирам на уреди,,но само от този продукт засега виждам голям ефект..стрийте видимо се свиха..от тъмно лилави сега ми станаха блезо розови..почти се свиха..доста щипи и кожата се зачервява,но търпи се...има ефект..пробвайте и вие..пия и доста вода..успех.. ;)

Ммм... не съм сигурна, че има връзка между отслабването и скриването на стриите, моите са си просто бели и до сега не са били друг цвят, и от нищо не са се повлияли! а пиенето на вода до колкото помня беше при премахването на целулит :roll:
niya_mazova

Мнениеот s_ivelina » 27 Май 2014, 13:51

стрийте докато са лилави трябва да се третират..както правя сега след раждане...моите бяха лилави по краката вътрешната страна и горе до корема/...от 2 месеца се мажа с кво ли не...само това ми помага засега...понеже кожата се стяга от тренировките и от мазилото топи мазнини и кафе утайка по време на баня ползвам..ефекта е на лице,,,продължавам в същия дух..днес пак отивам да тренирам..успех ;)
s_ivelina

Re: Домашни процедури и природолечение на целулит

Мнениеот Andrey » 29 Дек 2014, 14:17

paterica написа:По мои наблюдения целулитът се предава по наследство. Явно всичко си зависи до пределите, до които могат да се раздуват мастните клетки. Най-ефикасното домашно средство си остава масажът с пчелен мед. Ама говорим за силов масаж, който да загрее и зачерви бедрата и дупето. Не се препоръчва за хора с алергии и много чувствителна кожа. За 3-4 мееца се свалят сантиметри от обиколката на бедрата и дупето, но иска постоянство - да се прави поне през ден. Принципът е не да мачкате, а да пляската. Залепяте длани и отлепяте рязко, залепяте и отлепяте и така поне 15 минути :)

То голямо шамаране е това, а кой те пляска? :mrgreen:
Аватар
Andrey

Re: Домашни процедури и природолечение на целулит

Мнениеот Malina » 30 Дек 2014, 13:23

Как пък целулита ще е по наследство, то е ясно, че всички имаме нещо наследено от родителите си, ама чак пък толкова ли??
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Възможно ли е целулитът да бъде предотвратен?

Мнениеот magda » 22 Яну 2015, 17:09

През миналото лято се нагледах момичета, които са млади, слаби и с целулит. Това адски много ме плаши и се надявам един ден да не стигна до тук
Cellulite.jpg
Cellulite.jpg (5.63 KiB) Прегледано 4100 пъти
Много ми се иска никога да не ме застига така целулита хем да си слаб, хем да не можеш да си покажеш краката, понеже ще се видят грозните трапчинки :|

Никога не съм смятала, че може да се предотврати целулита по някакъв начин, дори скоро спорихме с една приятелка, но се оказва, че може или поне така пишат. Има няколко рецепти, но пък за успешни такива, нямам идея дали ще успея да намеря коментари :?: :!:

Затова реших да проверя какви са вашите отзиви, смятате ли, че целулита може да бъде предотвратен и кои са нещата, които биха го спрели, как смятате вие? :roll:
magda

ПредишнаСледваща

Назад към Козметика и грим