Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
Правила на форума
Добави отговор

Re: Кафе и мумио против стрии - пробвали ли сте?

12 Май 2014, 17:37

незнам как ще спасим положението с тези стрии.ужасни са.. :?

13 Май 2014, 16:07

с пластична хирургия като станат още по-големи :lol:

14 Май 2014, 13:28

доста скъпичко тази процедура..май ще си ги носим и ще си ги търпим..диети и фитнес...и много вода засега е решението .. ;)

19 Май 2014, 18:17

четох за водата, че по последни изследвания на не знам си кой университет, не се препоръчва вече да се пие по много вода, а само когато и колкото ни се пие, не знам, на кое да вярвам?

21 Май 2014, 16:03

Знаех само за кафето. Но ще опитам и тази комбинация :)

22 Май 2014, 10:44

pepa1974 написа:четох за водата, че по последни изследвания на не знам си кой университет, не се препоръчва вече да се пие по много вода, а само когато и колкото ни се пие, не знам, на кое да вярвам?

Това е странно, като се има предвид, че водата разрежда и отмива токсините от тялото, а и самото то е изключително голям процент вода! Аз като пия по-малко вода и ставам изключително разсеяна, не мога да се съсредоточавам, направо спирам да мога да мисля :lol: ами самия мозък е 90% вода, според мен трябва да се набляга на пиенето... на вода :mrgreen:

26 Май 2014, 09:59

момичета,имам новина за вас....ползвах аура слим.термоактив слиминг за отслабване което е..измазах една опаковка,и видях ефект,разбира се и тренирам на уреди,,но само от този продукт засега виждам голям ефект..стрийте видимо се свиха..от тъмно лилави сега ми станаха блезо розови..почти се свиха..доста щипи и кожата се зачервява,но търпи се...има ефект..пробвайте и вие..пия и доста вода..успех.. ;)

26 Май 2014, 15:07

s_ivelina написа:момичета,имам новина за вас....ползвах аура слим.термоактив слиминг за отслабване което е..измазах една опаковка,и видях ефект,разбира се и тренирам на уреди,,но само от този продукт засега виждам голям ефект..стрийте видимо се свиха..от тъмно лилави сега ми станаха блезо розови..почти се свиха..доста щипи и кожата се зачервява,но търпи се...има ефект..пробвайте и вие..пия и доста вода..успех.. ;)

Ммм... не съм сигурна, че има връзка между отслабването и скриването на стриите, моите са си просто бели и до сега не са били друг цвят, и от нищо не са се повлияли! а пиенето на вода до колкото помня беше при премахването на целулит :roll:

27 Май 2014, 13:51

стрийте докато са лилави трябва да се третират..както правя сега след раждане...моите бяха лилави по краката вътрешната страна и горе до корема/...от 2 месеца се мажа с кво ли не...само това ми помага засега...понеже кожата се стяга от тренировките и от мазилото топи мазнини и кафе утайка по време на баня ползвам..ефекта е на лице,,,продължавам в същия дух..днес пак отивам да тренирам..успех ;)

Re: Домашни процедури и природолечение на целулит

29 Дек 2014, 14:17

paterica написа:По мои наблюдения целулитът се предава по наследство. Явно всичко си зависи до пределите, до които могат да се раздуват мастните клетки. Най-ефикасното домашно средство си остава масажът с пчелен мед. Ама говорим за силов масаж, който да загрее и зачерви бедрата и дупето. Не се препоръчва за хора с алергии и много чувствителна кожа. За 3-4 мееца се свалят сантиметри от обиколката на бедрата и дупето, но иска постоянство - да се прави поне през ден. Принципът е не да мачкате, а да пляската. Залепяте длани и отлепяте рязко, залепяте и отлепяте и така поне 15 минути :)

То голямо шамаране е това, а кой те пляска? :mrgreen:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 58