В този раздел на нашия форум можете да задавате въпроси, свързани с нездравословни навици и предпазване от заболявания, да споделяте мнения и да получите съвет - недостиг на витамини и минерали, подсилване на имунитета, ваксини и имунизации, отказване от алкохол и тютюнопушене.
Добави отговор

Re: Предложете ми някакви хапчета/разтворими таблетки с всички важни витамини :)

29 Окт 2015, 17:22

Pipilota написа:
maminka написа:Лошото е, че не пише какво друго съдържат, като оцветители и подсладители... мен това ме притеснява, но на опаковката би трябвало да има описание :!:

каквото съдържат всички лекарства, менделеевата таблица в не оосбено добър вид :)

Абе то е така, ама и аз не разбирам да кажем сироп за деца за апетит с аспартам, не бих предпочела да го купувам, както и ти, предполагам? :roll:

Re: Предложете ми някакви хапчета/разтворими таблетки с всички важни витамини :)

29 Окт 2015, 18:15

За съжаление трудно могат да се намерят подходящи добавки без вредни съставки :(

30 Окт 2015, 11:40

Jully написа:За съжаление трудно могат да се намерят подходящи добавки без вредни съставки :(

То никак не е трудно, но цените им са поне 4 пъти по-високи, което е почти абсурдно :|

30 Окт 2015, 16:43

exotic написа:
Jully написа:За съжаление трудно могат да се намерят подходящи добавки без вредни съставки :(

То никак не е трудно, но цените им са поне 4 пъти по-високи, което е почти абсурдно :|

Глупости, не са толкова скъпи, колкото си мислиш, а са много по-добър вариант за организма, отколкото тези разтворимите или пък капсулите, които даже не знаеш от какво да направени!

30 Окт 2015, 22:52

Е ти реално и теа дето пише био на тях не знаеш от какво са направени :) Вари го печи го, не е ли домат не можеш да разбереш какво е. :)

02 Ное 2015, 15:36

Lollipop написа:Е ти реално и теа дето пише био на тях не знаеш от какво са направени :) Вари го печи го, не е ли домат не можеш да разбереш какво е. :)

Не смятам, че се слагат боклуци в повечето Био храни, добавки и прочее, все пак ако фирмата има добро име, то ще се старае и да го запази :idea:

Re: Кои витамини смятате, че предпазват от рак? Какво е редно да приемаме допълнително?

10 Ное 2015, 10:38

fawla написа:за витамини точно не знам, до колкото знам витамин С доста повлиява ан рака, но как и защо ен съм наясно, дали има някаква "превантивна" мярка също нямам идея.

Кзва ли ти някой, но съм чувал за лечения, които са директно вкарване на витамин С в тумора и неговото премахване по такъв начин, ама колко е истина... един Господ знае.

Re: Кои витамини смятате, че предпазват от рак? Какво е редно да приемаме допълнително?

11 Ное 2015, 10:14

Да, наистина няма от къде да знаем, но ако е толкова лесно е учудващо защо не се признава от лекарите и не се практикува.

30 Мар 2016, 13:42

Хората чакат да се разболеят от рак – и чак след това се чудят как да се излекуват. Защо е нужно да чакаш болестта да те атакува и да ти нанесе вреда – и едва след това в паника да се чудиш как да се лекуваш? – Профилактиката е много по-лесна от лечението!
Те постъпват така неразумно защото всеки си мисли „Това се случва на другите – не на мен!”
Това е много наивна надежда – всички които са умряли от рак, са разчитали точно на това! – а колко по-лесно е било да предприемат профилактични мерки – и да са живи!

Горчивата истина е тази – официална статистика на USA:
- през 1970 г. – всеки 10-ти жител на планетата е имал рак
- през 2008 г. – всеки 3-ти
- за 2020 г. – прогноза: всеки втори жител на планетата ще има рак!

Кой е мъдрият път да действаме?
Посетете моя персонален сайт
(wwclub.us/v.vasilevski)
към Системата «Cancer Cure Clinic Online» и узнайте безплатно кои са най-простите и най-резултатни методи за профилактика от рак!
Проявете благоразумие СЕГА – за да се предпазите от мъка, болест и смърт – и да останете живи!

Re: Как да разбера какви витамини ми липсват?

14 Май 2016, 11:18

Признаци за липса на витамини са чупенето на ноктите, умората. На мен почват да ми се цепят ъгълчетата на устните или получавам крампи. Това е знак, че трябва да наблегна на плодовете и зеленчуците, че първите много, много не ги уважавам :grin: .
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7