dessiblond написа:Е, плодовете пак са някаква храна, тук става въпрос за пълен глад на вода и чай, което до седмица максимум е разумно според мен, но трябва да си изключително внимателен в захранването след това, за да не си навредиш наистина
accordeonini написа:Д-р Емилова в никакъв случай не е шарлатанка! Подлагала съм се на лечебен глад преди 10 години, има страхотен ефект не само за сваляне на килограми, но и за детоксикация, но това трябва да се прави абсолютно стриктно - аз четях книгата на Лидия Ковачева тогава! Никакви цигари, кафе, алкохол, изобщо нищо друго освен билков чай, мед и плодове! Имах страшно главоболие първите дни, това е нормално, защото организмът се чисти, след това се чувствах много добре - правех и лека гимнастика, ходех на работа. Много важно е обаче как ще се захраните след гладуването - това е най-трудното, ако не се проведе правилно, последствията може да са ужасни!
S_Milenska написа:accordeonini написа:Д-р Емилова в никакъв случай не е шарлатанка! Подлагала съм се на лечебен глад преди 10 години, има страхотен ефект не само за сваляне на килограми, но и за детоксикация, но това трябва да се прави абсолютно стриктно - аз четях книгата на Лидия Ковачева тогава! Никакви цигари, кафе, алкохол, изобщо нищо друго освен билков чай, мед и плодове! Имах страшно главоболие първите дни, това е нормално, защото организмът се чисти, след това се чувствах много добре - правех и лека гимнастика, ходех на работа. Много важно е обаче как ще се захраните след гладуването - това е най-трудното, ако не се проведе правилно, последствията може да са ужасни!
A,да бе, толкова пари иска за едно гладуване и в повечето случаи се държи арогантно
Още от Framar.bg
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта