07 Авг 2014, 11:41
ivani6eva90 написа:Здравейте докторе, при цирей в ухото какво се слага, може ли капки Фуроталгин
09 Авг 2014, 11:09
10 Авг 2014, 11:54
anna_toteva написа:Здравейте, д-р Тодева.
Скоро бях на дерматолог.Имам силен сърбеж на интимните места. Тя ми предписа Клотримазол 1 %. Може ли да се мажа 3 пъти на ден, ако не е прекалено, защото лекарката ми каза един път на ден, което на мен е малко. Както и ми предписа Флукорик. Надявам се това лечение да има положителен ефект. Благодаря!
10 Авг 2014, 20:40
11 Авг 2014, 10:40
frandy написа:Здравейте, Д-р Тодева!
Извинявам се, че пиша със закъснение. В момента кракът е по-добре, но явно има разпространение и към ръцете и клепача на лявото око. Прилагам снимки. Използвах екзодерил и низорал.
11 Авг 2014, 20:26
12 Авг 2014, 16:54
13 Авг 2014, 14:52
Dr Violina Todeva написа:Michelle19 написа:Здравейте, доктор Тодева! Миналата година вече късна пролет за първи път ми се появиха гъбички на палеца на десния крак. Започнах да го лекувам с Екзодерил, след това отидох и на море, а там нокътят се чупи. Предполагам от натиска при появата на нов. След това изчезна. Появата е от от горе надолу и засегната част е пожълтяла. Щом изчезнаха и израсна нов се появи гъбичка на втория пръст на левия крак. Отново го премахнах, но ето че близо година след това отново се появиха този път по едно и също време на двата нокътя. Сега забелязвам и че вторият до показалеца се е заразил. Мисля отново да започна с Екзодерил. Нокътят на палеца отново се счупи и се наложи да го изрежа. Дали морската вода ще ми помогне? И има ли друг вариант преди да отида на лекар? Благодаря!
Здравейте, Michelle19!
Можете ли да приложите снимка, за да видя какво точно е засягането при вас?
С уважение,
д-р Тодева
13 Авг 2014, 16:45
14 Авг 2014, 11:01
frandy написа:Благодаря, д-р Тодева!
Другата ръка изглежда по същия начин. Лечението продължи една седмица. Заради професията съм под голям стрес и предполагам, че и тя си има влияние, но все пак това работя 4 години и съм си намерила начина за релакс. Случи се на два-три пъти да съм със затворени обувки, поради това, че сутринта беше мнооого студено и се очертаваше студен ден-дъждовен, а следобед времето се променяше към горещо и задушно. За пръв път имам подобен проблем. Да не би да е от липса на витамини, въпреки че всеки ден имаме следобедна закуска с плодове.....Сега видях и мейла, ще приложа снимки за по-добра представа