17 Апр 2014, 14:39
17 Апр 2014, 16:18
massive написа:Dr Violina Todeva написа:massive написа:До Dr Violina Todeva:
Много ви благодаря, Докторе! Искам само да споделя,че днеска нямам нито пъпки, нито сърбеж..... Това опасно ли е ? Възможно ли е да съм се излекувал от само себе си ?
Малко ме е срам да отида на кожен лекар... не знам какво да направя...
Здравейте!
Да, не е изключено оплакванията да преминат спонтанно. Това е причината за лесното разпространение на кандидата, защото тя е "там", дори и без оплаквания. По-добре посетете специалист и правете 4-5 дни бани с бледо розов разтвор на калиев перманганат.
С уважение,
А иначе като се излекувам това няма да се повтори,след като взимам предпазни мерки, нали?
Още веднъж много благодаря за помощта
17 Апр 2014, 16:24
Didko-banditko написа:Здравейте,Д-р Тодева!
След антибиотично лечение на приятелката ми се появиха гъбички.Резултатът от микробиологичното изледване показа candida albicans.Назначеното лечение за приятелката ми включва10 вагинални таблетки Флуомизин,5 дни по 3 пъти нистатин по 500 000IU и профилактично микомакс 7-8 месеца по 1 на месец.Всичко ОК,но за мен има само нистатин 5дни по 3 таблетки,без никакво локално лечение.!?Достатъчно ли е това според вас?
24 Апр 2014, 13:35
24 Апр 2014, 14:01
Didko-banditko написа:Много ви благодаря,че триете въпроси...не беше ли това смисъла на онлайн консултацията?!?!СЛАБ (2)
19 Май 2014, 19:23
20 Май 2014, 10:22
divuy написа:До :Д-р Виолина Тодева : след секс получих сърбеж в областа на члена и тестисите,имам и течение от канала, инфекцията е от 13 години, и немога да я преборя, ходил съм при кожни лекари и много уролози... казват ми че нямам гъбички - посявките на сперма , уретрален или простатен секрет излизат стафилококи - ауреус , епидермидис,фекалис .изпих много антибиотици за хиляди левове без резултат, десетки изследвания и антибиотични терапии нищо не помага, нито крамове , само бани с сода бикарбонат или калиев перманганат ми носят временно облекчение - но не е решение на проблема- какво да правя? вече имам и простатит от гореспоменатия проблем!
21 Май 2014, 20:00
Dr Violina Todeva написа:divuy написа:До :Д-р Виолина Тодева : след секс получих сърбеж в областа на члена и тестисите,имам и течение от канала, инфекцията е от 13 години, и немога да я преборя, ходил съм при кожни лекари и много уролози... казват ми че нямам гъбички - посявките на сперма , уретрален или простатен секрет излизат стафилококи - ауреус , епидермидис,фекалис .изпих много антибиотици за хиляди левове без резултат, десетки изследвания и антибиотични терапии нищо не помага, нито крамове , само бани с сода бикарбонат или калиев перманганат ми носят временно облекчение - но не е решение на проблема- какво да правя? вече имам и простатит от гореспоменатия проблем!
Здравейте, Divuy!
Основната причина за поява на подобен тип инфекции са аналния и оралния секс без презерватив. След като инфекцията е станала хронична и имате простатит най-добре е редовно да посещавате Вашия уролог. Необходимо е периодично да правите изследвания и когато има активна инфекция да се лекувате. Използването на добавки или локални средства е с помощно действие и те имат смисъл за по-продължителна употреба, но след като се преборите с активната инфекция.
След като не сте доволен от лекарите, които са Ви лекували до момента потърсете мнение от друг специалист!
С уважение,
д-р Тодева
22 Май 2014, 12:17
divuy написа:Dr Violina Todeva написа:divuy написа:До :Д-р Виолина Тодева : след секс получих сърбеж в областа на члена и тестисите,имам и течение от канала, инфекцията е от 13 години, и немога да я преборя, ходил съм при кожни лекари и много уролози... казват ми че нямам гъбички - посявките на сперма , уретрален или простатен секрет излизат стафилококи - ауреус , епидермидис,фекалис .изпих много антибиотици за хиляди левове без резултат, десетки изследвания и антибиотични терапии нищо не помага, нито крамове , само бани с сода бикарбонат или калиев перманганат ми носят временно облекчение - но не е решение на проблема- какво да правя? вече имам и простатит от гореспоменатия проблем!
Здравейте, Divuy!
Основната причина за поява на подобен тип инфекции са аналния и оралния секс без презерватив. След като инфекцията е станала хронична и имате простатит най-добре е редовно да посещавате Вашия уролог. Необходимо е периодично да правите изследвания и когато има активна инфекция да се лекувате. Използването на добавки или локални средства е с помощно действие и те имат смисъл за по-продължителна употреба, но след като се преборите с активната инфекция.
След като не сте доволен от лекарите, които са Ви лекували до момента потърсете мнение от друг специалист!
С уважение,
д-р Тодева
какво бихте ми препоръчали за външно приложение - нещо ефикасно противогъбично и против стафилококи евентуално, с тази инфекция съм стигнал до професори по урология в софия и те немогат да ми помогнат особенно освен с антибиограма - антибиотици,като си правя външни бани с сода само тогава усещам облекчение - нямам сърбеж , намалява течението от канала и уринирам по лесно за това смятам , че е гъбичен причинителя???ползвал съм по рано - бактробан крем - имах облекчение, певарил, канестен , микозолон , ламизил , лекарства : макмирор , флажил- усещам облекчение , микомакс..
23 Май 2014, 20:43