от easy87 » 15 Апр 2015, 10:32
Здравейте докторе.
От около 2 години,с едномесечно прекъсване,пия Линдинет 20. Изписа ми ги моя АГ,защото имах нередовен цикъл,които идваше на 32-34дни.А един месец ми беше пропуснал,и се Оказа че имам киста на единия яйчник,която изчезна след като пих оргаметрил и ми дойде цикъла.
След това,започнах противозачатъчните таблетки.Идваше ми на 5-тия ден,след свършването на таблетките.Вървеше ми около 3-4 дни.А преди контрацептивите имах цикъл който продължаваше около 5-6 дни.
През месец май 2014 година,трябваше да спра за един месец Линдинет-а,защото имах анемия,и хематоложката искаше да направим нови кръвни изследвания.
След като всичко беше наред,започнах наново противозачатъчните.Пак ми идваше на 5-тия ден след спирането на хапчетата,но стана още по кратък 2-3 дневен.
Един път ми вървя само ден и половина,и Аз отидох на преглед,защото се притесни да не съм бременна,въпреки хапчетата.Лекаря ме прегледа на вагинален видеозон,всичко е наред.Нито съм бременна нито нищо.Каза че хапчетата правели менструацията по оскъдна.
После пак ми вървеше по 2-3 дни.А миналия месец ми закъсня,за пръв път от както пия противозачатъчните.Вместо на 5-тия ден,ми дойде на 7-мия.Вървя ми ден и половина-два и ми свърши.А няколко дни преди това бях на профилактичен преглед + цитонамазка.Гледаме пак на вагинален видеозон,всичко наред.
Обадих му се като ми закъсня,той каза ако не ми дойде да ида,но да си започна хапчетата когато трябва, тоест на следващия ден.
Този месец отново същата история.Дойде ми отново на 7-мия ден,и ми вървя един ден.Днес вечерната нищо,и довечера трябва да започвам нова опаковка.Вчера преди да ми дойде му се обадих,каза да ида днес ако не ми е дошло,или да ида след като ми свърши.
Първия път предположи да не съм бременна.А сега каза че можело да е някаква киста...
Цитонамазката е нормална.
Вече незнам какво да мисля.Според Вас какъв може да е проблема?
Аз съм на 27 години,имаме две деца.
Благодаря Ви.