Тук можете да зададете въпроси по акушерство и гинекология и да споделите мнения за Вашия проблем.
Правила на форума
Заключена

Re: Д-р Димитър Митев - акушерството и гинекология

17 Май 2014, 11:58

Здравейте д-р Митев, аз съм жена на 21 години и от 1 месец имам прокървяване, зацапва ми само обаче почнахме с мъжа ми да правим секс и започна по-зле да става да ме боли и след секса имах прокървяване на няколко пъти, може ли да ми дадете отговор какво ли може да е това

17 Май 2014, 21:53

Здравейте, доктор Митев до сега приемах Трирегол за предпазване от бременност на 42години съм. Предписаха ми Ясмин, но не ми стана ясно кога да започна с първото хапче. В първия ден от цикъла или да изчакам седемдневния период. Благодаря

01 Юни 2014, 10:49

Здравейте бих искала да ви попитам има ли някаква вероятност да се забременее от предеякулационна течност ?

01 Юни 2014, 14:25

IvaninaPetrova написа:Здравейте бих искала да ви попитам има ли някаква вероятност да се забременее от предеякулационна течност ?

Здравейте! Съществува малка вероятност, но не е изключено!

01 Юни 2014, 14:31

angelche21 написа:Здравейте д-р Митев, аз съм жена на 21 години и от 1 месец имам прокървяване, зацапва ми само обаче почнахме с мъжа ми да правим секс и започна по-зле да става да ме боли и след секса имах прокървяване на няколко пъти, може ли да ми дадете отговор какво ли може да е това

Здравейте! Без преглед трудно може да установи! Причините за това кървене могат да бъдат от различно естество. Контактното кръвотечение, което се наблюдава при вас може да се дължи на различни заболявания, които могат да са локализирани във влагалището, маточната шийка и т.н. Препоръчвам спешно да посетите лекар специалист по акушерство и гинекология, който да направи обстоен преглед и да установи причината.

01 Юни 2014, 14:36

joder написа:Здравейте д-р Митев,

В продължение на месец имах повешена секреция илекаря ми направи вагинална посявка - изолира се Streptococcus agalactiae. Терапията беше Ciprofloxacin и Ginalgyn. След първия ден от антибиотика получих много силен сърбеж и парене и на четвъртия ден не издържах и спрях антибиотика. Продължих с гиналгин и паренето и сърбежа изчезнаха. Успоредно с микробиологичното изследване бях направила и цитонамазка, която даде резултат PAP II - атипични клетки, без белези на малигненост/с възпалителни промени. След проведеното лечение все още имам засилен секрет. Възможно ли е да не са изчистени бактериите при прекъсване на антибиотика? Бихте ли ми препоръчали алтернативно лечение? Предварително благодаря!

Здравейте! Да има вероятност да не сте излекувана! След като сте имали подобни оплаквания е било удачно да го споделите с вашия гинеколог, който да предприеме някакви мерки относно лечението, а не самоволното спрете медикаментите. Препоръчвам да се повтори влагалищния секрет и ако се изолира патологична флора да се предприеме лечение с подходящи медикаменти!

01 Юни 2014, 14:40

Eli4ka написа:Здравейте,
Имам поликистозни яйчници и ме посъветваха да се консултирам и с еднокринолог, необходимо ли е?

Здравейте! Да уместно е да се извърши консултация с ендокринолог, след извършването на определени хормонални изследвания.

01 Юни 2014, 14:44

nadejda bobeva написа:Здравейте, доктор Митев до сега приемах Трирегол за предпазване от бременност на 42години съм. Предписаха ми Ясмин, но не ми стана ясно кога да започна с първото хапче. В първия ден от цикъла или да изчакам седемдневния период. Благодаря

Здравейте! Трябва да започнете приема от първия ден на цикъла.

01 Юни 2014, 14:47

bbeettyy написа:Здравейте доктор Митев.Моят проблем е следният.На 19 години съм,преди 4 години ме оперираха от поликистозна киста на яйчника и ми извадиха единия.Кистата беше 5 см злокачествена.С приятеля ми се опитваме да забременея от 8 меесеца но не става.Миналата седмица от 24 до 1 май всеки ден опитвахме по няколко пъти и сега се надявам да стане.. От 1 май насам ме боли корема все едно ме прерязва или ще ми дойде и ми излезнаха супер много пъпки.Всички ми казват че съм надебеляла но от толкова малко време няма как да стане.Следя си цикъла от три месеца.. Значи пред пред последния ми беше на 29 февруари,следващия на 22 март и миналия месец беше на 14-ти април.Попринцип трае 4,5н дни.. Въпросът ми е възможно ли е да съм бременна.. ? Или съм дефектна.. и трябва да посетя гинеколог.

Здравейте! Най-вероятно не сте бременна! Препоръчвам ви да посетите специалист по акушерство и гинекология, който да извърши обстоен преглед и да прецени дали съществува някакво отклонение или нарушение.

01 Юни 2014, 14:48

Vanya3001 написа:Здравейте Д-р Митев!Въпросът ми е :Възможно ли е след два дена закъснение на МЦ кръвният тест да покаже наличие на ЧХГ?

Здравейте! Да, възможно е!
Заключена
Отиди на страница: 1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 57