IvaninaPetrova написа:Здравейте бих искала да ви попитам има ли някаква вероятност да се забременее от предеякулационна течност ?
angelche21 написа:Здравейте д-р Митев, аз съм жена на 21 години и от 1 месец имам прокървяване, зацапва ми само обаче почнахме с мъжа ми да правим секс и започна по-зле да става да ме боли и след секса имах прокървяване на няколко пъти, може ли да ми дадете отговор какво ли може да е това
joder написа:Здравейте д-р Митев,
В продължение на месец имах повешена секреция илекаря ми направи вагинална посявка - изолира се Streptococcus agalactiae. Терапията беше Ciprofloxacin и Ginalgyn. След първия ден от антибиотика получих много силен сърбеж и парене и на четвъртия ден не издържах и спрях антибиотика. Продължих с гиналгин и паренето и сърбежа изчезнаха. Успоредно с микробиологичното изследване бях направила и цитонамазка, която даде резултат PAP II - атипични клетки, без белези на малигненост/с възпалителни промени. След проведеното лечение все още имам засилен секрет. Възможно ли е да не са изчистени бактериите при прекъсване на антибиотика? Бихте ли ми препоръчали алтернативно лечение? Предварително благодаря!
Eli4ka написа:Здравейте,
Имам поликистозни яйчници и ме посъветваха да се консултирам и с еднокринолог, необходимо ли е?
nadejda bobeva написа:Здравейте, доктор Митев до сега приемах Трирегол за предпазване от бременност на 42години съм. Предписаха ми Ясмин, но не ми стана ясно кога да започна с първото хапче. В първия ден от цикъла или да изчакам седемдневния период. Благодаря
bbeettyy написа:Здравейте доктор Митев.Моят проблем е следният.На 19 години съм,преди 4 години ме оперираха от поликистозна киста на яйчника и ми извадиха единия.Кистата беше 5 см злокачествена.С приятеля ми се опитваме да забременея от 8 меесеца но не става.Миналата седмица от 24 до 1 май всеки ден опитвахме по няколко пъти и сега се надявам да стане.. От 1 май насам ме боли корема все едно ме прерязва или ще ми дойде и ми излезнаха супер много пъпки.Всички ми казват че съм надебеляла но от толкова малко време няма как да стане.Следя си цикъла от три месеца.. Значи пред пред последния ми беше на 29 февруари,следващия на 22 март и миналия месец беше на 14-ти април.Попринцип трае 4,5н дни.. Въпросът ми е възможно ли е да съм бременна.. ? Или съм дефектна.. и трябва да посетя гинеколог.
Vanya3001 написа:Здравейте Д-р Митев!Въпросът ми е :Възможно ли е след два дена закъснение на МЦ кръвният тест да покаже наличие на ЧХГ?
Назад към Акушерство и гинекология
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта