Здравейте,
Бременна съм в 6 г.с. ,но 7 годишната ми дъщеря е болна от варицела и сме двете заедно.Моля пишете ми какав е риска за плода.Аз сам карала варицелата като дете.Ще съм много благодарна за отговор.
gergana_lapteva написа:Пия Линдинет 20 от две години без никакви пролеми. Преди седмица свърших поредната опаковка. По грешка започнах следващата опаковка един ден по-рано (на шестия вместо на седмия ден). Какво да правя и как да продължа приема?
Още за: ЛИНДИНЕТ 20 табл. * 21 (LINDYNETTE 20 tabl. * 21), цена и информация
от framar.bg
Antonia22 написа:Здравейте!На кратко..използвам лубрикант, от който не съм имала проблеми.Но напоследък често се случва като се къпя след секс да усещам болка и парене при допир от вътрешната страна на малките срамни устни.В допълнение, в определени дни(по време на овулация най-вече) имам доста обилен бял секрет,който прилича по-скоро на паста..много гъст и го вадя на много големи парчета от влагалището..зацапва бельото като стои кремообразен и на малки парченца..Но този секрет се повтаря всеки месец в определени дни и после всичко си е нормално.Пих съм преди 2 месеца ескапел, та може ли това да е причината са усилената секреция? Защо след секс имам лек сърбеж? Преди около месец бях на гинеколог..преглед на ехограф, цитонамазка и тн...и всичко ми беше наред.Благодаря Ви предварително!
stanislavajekova написа:Здравейте,
Бременна съм в 6 г.с. ,но 7 годишната ми дъщеря е болна от варицела и сме двете заедно.Моля пишете ми какав е риска за плода.Аз сам карала варицелата като дете.Ще съм много благодарна за отговор.
m0ny написа:Здравейте,д-р Митев!
От както се помня имам бяло течение,но вчера когато отидох до тоалетната и се избърсах-видях ,че с бялото течение има омесена и кръв,въпреки,че кръвта беше малко .
Цикълът ми свърши на 21-ви Май ,а вчера бяхме 24-ти.На въпросния ден ( 24-ти Май ) имах полов контакт,но беше само петинг.
Въпросът ми е дали може по някакъв начин кръвта да се оттича или пък да съм била наранена по време на петинга?
Никога досега не ми се е случвало такова нещо,моля да ми отговорите!
tea123 написа:Здравейте д-р Митев,цикъла ми закъснява вече с 10дни,не направих тест за бременност,защото доктора при който ходих ми каза,че може да бъде с фалшив резултат тъй като тогава бяха минали само 5дена от закъснението на цикъла.При прегледите тогава се установи,че имам поликистоза в левия яйчник и миомен възел с размери-36мм-37мм.Има и съмнения за бременност,но ще се установи по-нататък с ехограф дали е така.Въпроса ми е,опасен ли е аборта при тази бременност и мога ли да родя с миома без проблеми?Много съм объркана в момента,очаквам вашия отговор.
Назад към Акушерство и гинекология
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта