Правила на форума
Добави отговор

Re: Връзката между любовта и приятелството

30 Дек 2014, 15:13

МНого е важно как си се разделил с човека, ако сте имали скандали и проблеми няма как да останете приятели.

05 Яну 2015, 11:10

Гледали ли сте "Войната на семейство Роуз"? :) Е там мисля, че няма как да се получи приятелство след раздялата, все пак всичко зависи от самите хора какви са.

05 Яну 2015, 12:42

Kaya написа:Гледали ли сте "Войната на семейство Роуз"? :) Е там мисля, че няма как да се получи приятелство след раздялата, все пак всичко зависи от самите хора какви са.

Сещам се за този филм, наистина ако не се приключи връзката добре няма как да се запази приятелството, но пък има и много случаи, в които приятелството наистина не може да прерасне в любов.

05 Яну 2015, 13:45

Ами като се има предвид, че любовта включва и приятелство, а приятелството преди любовта, според мен е задължително, какво има да му се чудим, само за последния вариант с приятелството след любовта си е доста относително, а с нашите нрави български е по-скоро съмнително :)

05 Яну 2015, 14:16

red_eyes написа:Ами като се има предвид, че любовта включва и приятелство, а приятелството преди любовта, според мен е задължително, какво има да му се чудим, само за последния вариант с приятелството след любовта си е доста относително, а с нашите нрави български е по-скоро съмнително :)

O, да, българите, особено мъжете ни са завоеватели, те не могат да приемат, че жена им е имала бивши връзки :)

05 Яну 2015, 14:27

Rali_hr написа:
red_eyes написа:Ами като се има предвид, че любовта включва и приятелство, а приятелството преди любовта, според мен е задължително, какво има да му се чудим, само за последния вариант с приятелството след любовта си е доста относително, а с нашите нрави български е по-скоро съмнително :)

O, да, българите, особено мъжете ни са завоеватели, те не могат да приемат, че жена им е имала бивши връзки :)

Че как! Макар че и много жени точат зъби и се надяват да не срещат бившите приятелки на гаджетата/съпрузите си. Това е излишно напрежение. :mrgreen:

05 Яну 2015, 17:29

Никаква връзка няма, може и двете да ги има без да има любов, аз съм приятел с човек, който не обичам. :lol: :lol:

06 Яну 2015, 11:05

mix_twix написа:Никаква връзка няма, може и двете да ги има без да има любов, аз съм приятел с човек, който не обичам. :lol: :lol:

Все трябва да изпитваш положителни чувства към него, иначе защо ще ти е приятел? :roll:

06 Яну 2015, 16:30

Товаа пък не го разбирам, любов без приятелство и обратното, много използваческо ми изглежда!

Re: Има ли любов или са само взаимните интереси?

07 Яну 2015, 18:27

Винаги има любов, иначе няма смисъл, няма интереси, аз не изпитвам интерес към приятелката ми, изпитвам любов, все ми е едно към коя точно ще изпитвам интерес, ако въпроса е финансов - там нямам проблеми, ако е сексуален, то с всяка мога да правя секс.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 27