Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
29 Дек 2016, 00:58
Май някой се шегува в този форум. Кой задава тези въпроси?!

Много ясно, че се пие една чаша вода, затоплена полвин час преди храна. Пие се и през останалото време, но не по-малко от 1 час след храна. Пиенето на вода по време на храна не е препоръчително!
29 Дек 2016, 09:37
Тиамат написа:Май някой се шегува в този форум. Кой задава тези въпроси?!

Много ясно, че се пие една чаша вода, затоплена полвин час преди храна. Пие се и през останалото време, но не по-малко от 1 час след храна. Пиенето на вода по време на храна не е препоръчително!
Как така затоплена?! аз си пия нормална вода - от чешмата, не си я затоплям.
29 Дек 2016, 09:39
iwoni написа:Само половин лимон ли се слага? Мислех, че повече. Какво му е гадното, гълта се набързо и готово

.
хайде сега, готово било, на теб като ти е готово, явно на другите не им е и готово.
На мен също ми става гадно, когато пия топла вода, не знам как хората успяват. Виж, да е чай - малко по малко да го изпия, може, но топла вода само веднага ми се задействат рефлексите и ми иде да скоча в тоалетната.
29 Дек 2016, 09:57
Наистина е малко странно усещането да пиеш топла вода

. Знаеш, че не е чай, не е и толкова топла като него, едно такова блудкаво. Но като знаеш, че това нещо ще изчисти и стимулира организма ти, се прежалваш и се настройваш

.
29 Дек 2016, 10:00
Тиамат написа:Май някой се шегува в този форум. Кой задава тези въпроси?!

Защо да не е препоръчително, какво ще стане? Не съм усетила да ми създава проблеми.
29 Дек 2016, 10:53
Пия топла вода с лимон всяка сутрин от близо 5 години. В началото ми беше ужасно неприятно, но се свиква, и сега не ми е любимото, но го правя главно, защото трябва.
Поне се отървах от запека, но не знам заради него или защото много намалих месото и млечните продукти.
29 Дек 2016, 11:49
Мазнините ви ще станат студени из корема и ще залепнат по стените на стомаха и ще е грозна картинка, но никой не го спазва, пречи и на храносмилането. :)
29 Дек 2016, 16:37
Наистина никой не го спазва, никой не се и сеща, че може да има някакво значение това. Ама пък много стресиращо постоянно да следиш кога си пил вода, кога да пиеш, дали да пиеш. То да беше само това
29 Дек 2016, 17:43
И аз съм видяла само хубави и полезни неща от този метод, благодаря на човека, който пръв ми го каза. Много съм доволна и не пропускам сутрин да го пия. В началото бях решила, че е хубаво да си правя почивка - 20 дена пия, 7 - не, но реших, че няма от какво да си почивам и вече всеки ден го пия.
02 Яну 2017, 12:20
Само на гладно ли трябва да се пие, направо ме зачудихте! Аз не я обичам особено, но мисля сега да взема да изпия една, наистина е хубаво да се научим да пием много здравослоната вода с лимон, колкотои да е неприятно. Чувала съм, че много освежава, макар че и на мен да ми действа по-скоро неприятно. Може би защото не сме свикнали да пием топла вода, все пак това си е чаша вода! Кисела .