Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
Правила на форума
Добави отговор

Re: Пиете ли вода от чешмата у дома?

08 Юни 2018, 12:56

Не точно. Имаме филтър на чешмата и пием от там, а иначе използвахме преди филтрираща кана. Водата определено има по-различен вкус и не смърди непрпиятно, както директно от чешмата.

08 Юни 2018, 16:10

Monika_Spasova написа:Пия от всякъде вода, и чешмяна, и минерална, и изворна, и от различните поточета, когато пътуваме, да чукам на дърво, не съм имала проблеми досега. Нямам някакви там притеснения, че ще ми стане нещо, или че водата в чешмата е вредна, мръсна, пълна с хлор или знам ли и аз с какво.

И какво ако пия или не пия вода от където намеря :) Толям праЗ :D То един път човек да получи я разтройство я някоя друга работа може па и да се откаже, ама надали .. :grin:

08 Юни 2018, 16:29

Бе чак толкова ако на всяко нещо треперим, надали водата ниноси всички болести, по-скоро е от манджата.

Re: Кога да пия вода - преди или след хранене?

29 Юни 2018, 16:34

Аз си пия тогава, когато си искам, не мисля дали е по време или след хранене и такива истории. Когато ми се допие пия.

29 Юни 2018, 17:31

Аз знам, че е добре да се пие чаша вода около 30 мин преди хранене. По време на хранене може само глъдки, но не и цяла чаша. След харанене трябва да минат поне 30 мин. При мен никак не се получава тази формула, но знам, че така е правилно за организма.

02 Юли 2018, 11:19

Рядко ожаднявам около хранене, може би защото пия достатъчно вода през останалото време. :roll:

02 Юли 2018, 11:57

Не е препоръчително по време на ядене, както и един час след ядене да се пие вода Точно поради тази причина се задържат течности.

02 Юли 2018, 12:04

Yarost написа:Не е препоръчително по време на ядене, както и един час след ядене да се пие вода Точно поради тази причина се задържат течности.

НБаистина ли затова се задържат течности?! Изобщо не знаех, че това е причината! :shock: А често се оплаквам от подобни проблеми...
но пък някоои диети съветват да сеизпие една чаша вода точно преди хранене

04 Юли 2018, 15:25

По време на ядене не се пият течности, макар, че като си спомня като малки много пиехме безалкохолни докато ядем...
Но вода се пие около 30-тина минути преди ядене и поне час след това.

04 Юли 2018, 17:01

добре е да пиете 8 чаши вода на ден, ама кога не съм запознат.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 25