Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
Правила на форума
Добави отговор

Re: Наистина ли има ефект топлата вода с лимон?!

12 Юли 2017, 15:42

Какъв ефект да има, да си го кажем направо, че разхлабва и лесно се оди до двете нули. Друг ефект какъв може да има... То и друг никой не търси.

13 Юли 2017, 09:07

Локумът написа:Какъв ефект да има, да си го кажем направо, че разхлабва и лесно се оди до двете нули. Друг ефект какъв може да има... То и друг никой не търси.

Локуме тая работа не е малка изобщо. :mrgreen: Знаеш сам колко много хора имат проблеми с тая работа.

20 Юли 2017, 15:37

Искам да се науча да пия топла вода с лимон, знам, че е много полезна, но ми е трудно да й свикна. Поне ще се пробвам да добавям към студената мив ода малко лимон,д жиджифил и някакви други билки, които да обогатят. А и казват, че горят мазнини. Свекърва ми доста се втали от пиетнето на джинджифилова вода.

Re: Пиете ли вода от чешмата у дома?

06 Ное 2017, 13:10

Пия всякаква вода и не се притеснявам. На работа пия минерална, защото такава имаме, у дома пия от чешмата. Понякога и за вкъщи вземам, гледам да се разнообразяваме.

Re: Какви са ползите да се пие топла вода?

11 Яну 2018, 11:30

На мен от топла вода ми се повдига. :cussingblack: Затова предпочитам да пия по-хладна. :)

02 Мар 2018, 13:28

Да се включа и аз. Сутрин, ако пия чаша топла вода, успявам да отида до тоалетната, докато само с кафе не винаги се получава. Честно казано добре ми влияе. Сутрин винаги бързам и водата много ме облекчава-колкото и смешно да звучи. Признавам, че не съм много редовна, но поне се опитвам. След това съм забелязала, че огладнявам по-рано - към 10:30 ч. (аз не закусвам) Ако не съм пила топла водичка, апетитът ми идва чак към обед.

30 Апр 2018, 10:38

Топлата вода с лимон на мен ми действа така, иначе от топлата вода почва да ми се повдига само, ама като има лимон, той ми дразни стомаха и стават работите.

15 Май 2018, 16:03

Пия топла вода от както съм бременна, много ми помага с ходенето до тоалетната, иначе вечно страдах от запек, което е наистина ужасно! Сега, с водата се чувствам по-добре и знам, че не приемам никакви химии, които могат да навредят на състоянието ми, това е просто вода, аефектите са поразителни. Но наистина редовно пия вода - всяка сутрин със ставането си сипвам една гореща вода, която пия, докато разглеждам фейсбука. Дори не усещам, кога я изпивам. Понякога си слагам лимон, но само когато имам, с него ефекта е още по-добър, дори.

20 Май 2018, 11:34

И аз пия вода с лимон, доста е приятно и определено има ефект, доста ми убива глада.

21 Май 2018, 12:55

Мен водата с лимон ме дразни, което ме кара да посещавам тоалетната. :mrgreen: Казано на прост език...
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 29