от Urko » 27 Апр 2015, 18:53
Здравейте. Имам следния проблем, който продължава близо година. Първоначално забелязах леко зачервяване на малки области от главата на пениса ми и кожата около нея. Без болка, без сърбеж, без секрети, без дискомфорт. Реших, че е протрито. По-късно кожата и главата на пениса започнаха да стават лепкаво сухи, което води до известен дискомфорт при оголване. Мазах се с Тридерм, правих бани с хлебна сода, докато е намазан е ок, когато спра да го мажа пак става лепкаво и зачервено. Хигиената ми е много висока. Ходих на уролог, понеже правихме бебе и исках да съм сигурен, че ми няма нищо. Пусна ми спермокултура - нищо. Проблеми с простата нямам. Спрях да се мажа с кремове, кожата продължи да е лепкава и се появиха малки като червени точици/ранички, отново без никакви оплаквания. Отидох на кожен лекар. Направиха ми гланц пенис, откриха голямо количество ентерекокус фаекалис. Не правя анален секс, имам само 1 партньор. Лекарката каза, че може някакво зацапване да имало(пълен абсурд) и ми изписа козметичен крем на Avene - Cicalfate. Видях, че бактерията е сенситивна към Аугументин и още два вида антибиотика със сходни имена, започващи с различни букви, които сега не си спомням. По мое настояване за всеки случай ми даде и рецепта за Аугументин. Каза да се мажа с Cicalfate около 2 седмици 2 пъти дневно и всичко ще е наред. Така и стана, до момента, в който спрях да се мажа. Това октомври. Пак мазах, всичко супер, спирам до седмица пак започва да лепне и да се оголва трудно и да има зачервяване. Изпих и Аугументина - нищо. И така си карам - мажа се малко, спирам, после пак и така. Какво да правя, явно тази бактерия идва от някъде или просто не е излекувана. Жена ми покрай бременността си прави микробиология - нищо и няма. Извинявайте за фермана