Тук може да зададете въпроси и да споделите мнения за проблеми с Вашата кожа.
Правила на форума
Заключена

Re: Полово предавани болести - онлайн консултация с венеролог

22 Дек 2014, 16:40

natali20 написа:Имам проблем,усещам непостоянен дискомфорт в гениталиите,чувство на изпотяване кожата ,покриваща главичката без реално да се поти ?! Мъж на 24 без други оплаквания и изменения.Какъв може да е проблема?Благодаря !

Здравейте, natali20!

С какво измивате интимните части?

С уважение,
д-р Тодева

22 Дек 2014, 16:46

animoko написа:Здравейте,

имам кандида, която се появява всеки месец след ментруация. Лекувах я с Клотримазол- глобули и Микомакс, но въпреки, че симптомите утихват на следващият месец след цикъл се появяват отново. Партньорът ми този месец също получи обрив. Моля да ми кажете какви медикаменти да използвам!

Здравейте, animoko!

За съжаление за Вашия проблем няма как да Ви бъда полезна онлайн. Необходимо е да се повтори микробиологичното изследване и така да се назначи терапия за по-дълъг период от време! Терапията е с лекарства по рецепта!

С уважение,
д-р Тодева

22 Дек 2014, 16:55

liliumm69 написа:Здравейте! Пиша Ви защото имам въпрос който не ми дава мира от години. С мъжът ми сме заедно от 8 години, като през това време не сме имали други сексуални партньори. Преди 6 години ми се появи генитален херпес, който и до ден днешен не мога да разбера от къде се взе при положение че мъжът ми няма.За щастие от тогава до сега е рецидивирал само 1 път, преди около 2 години.Проблемът е че изчетохме страшно много литература за този херпес и почти на всякъде пише че се предава само по полов път. Как е възможно това нещо при положение че не съм била с друг мъж,а той не е заразен? Според гинеколога при който ходя е възможно да се е появил в следствие на шарка прекарана в детството ми. Моля ви кажете ми какво е вашето мнение?
Само да добавя, че на мъжът ми понякога се случва да му се появи херпес на устата, но никога не е имал генитален.

Здравейте, liliumm69!

Най-вероятно херпеса се е разпространил при генитално-орален полов контакт, ако практикувате такава сексуална техника!
Другия вариант е това, което сте имала да не е херпес!

С уважение,
д-р Тодева

29 Дек 2014, 21:00

Здравейте!
Презервативът ми се скъса по време на секс с компаньонка. Нямам първоначални оплаквания. Какви изследвания за полово предавани болести би следвало да си направя?
Благодаря!

30 Дек 2014, 08:35

Здравейте,
Имам следните 2 въпроса:
1. От около година имам нещо като бемка на члена и не знам дали е нормално това.
2. От месец някъде ми се появи малка пъпчица на главичката на пениса с дония край, точно на края на главичката. Пъпчицата е светла, клоняца към бяло... Само една единствена е. На какво може да се дължи това?
Благодаря!

Поздрави

05 Яну 2015, 15:33

Thranduil написа:Здравейте!
Презервативът ми се скъса по време на секс с компаньонка. Нямам първоначални оплаквания. Какви изследвания за полово предавани болести би следвало да си направя?
Благодаря!

Здравейте, Thranduil!

Не винаги след рисков контакт се появяват симптоми! Посетете специалист, за да Ви назначи необходимите изследвания според подробна анамнеза!
Желая Ви успешна Нова Година!

С уважение,
д-р Тодева

05 Яну 2015, 15:36

Mitko_21 написа:Здравейте,
Имам следните 2 въпроса:
1. От около година имам нещо като бемка на члена и не знам дали е нормално това.
2. От месец някъде ми се появи малка пъпчица на главичката на пениса с дония край, точно на края на главичката. Пъпчицата е светла, клоняца към бяло... Само една единствена е. На какво може да се дължи това?
Благодаря!

Поздрави

Здравейте, Mitko_21!

Моят съвет е да посетите специалист. Бенката трябва да се прегледа с дерматоскоп, за да се оцени най-правилно. Относно другия проблем не мога да се ориентирам само по описанието!
Желая Ви успешна Нова Година!

С уважение,
д-р Тодева

13 Яну 2015, 10:47

Здравейте,искам да попитам за един свой проблем.
Преди 20-тина години имах полов контакт с гена която имаше безразборни полови контакти и скоро след това на пениса ми се появи образувание като 1-на стотинка кораво не лигаво.И имах постоянен сърбеж на пениса си.тогава в града ми нямаше венеролог и затова не потърсих помощ.След няколко дена образуванието изчезна само а и също така и сърбежа.Мислех,че всичко е приключило,но след това всяка жена с която правя секс получава някакви течения.Съпруга ми постояно има такива течения,ходила е на гинеколог,който и изписва някакви таблетки и свещички за нея и таблетки за мен,но скоро теченията се подновяват.

СЪРБЕЖ ПО СРАМНАТА УСТНА

13 Яну 2015, 14:51

ЗДРАВЕЙТЕ, Д-Р В. ТОДЕВА! ОТ ДВЕ ГОДИНИ ИМАМ СЪРБЕЖ ПО ЕДНАТА ГОЛЯМА СРАМНА УСТНА. КОЖАТА МИ ТАМ ИЗГЛЕЖДА ПО НОРМАЛЕН НАЧИН,С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА ЕДИН ДЕН В СЕДМИЦАТА,КОЖАТА СЕ ЛЮПИ И ТОГАВА МЕ СЪРБИ ОЩЕ ПОВЕЧЕ.ИЗСЛЕДВАНИЯТА МИ ПРИ ГИНЕКОЛОГ СА ОК. МОЛЯ ВИ ЗА СЪВЕТ И ВИ БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!

14 Яну 2015, 16:02

trink написа:Здравейте,искам да попитам за един свой проблем.
Преди 20-тина години имах полов контакт с гена която имаше безразборни полови контакти и скоро след това на пениса ми се появи образувание като 1-на стотинка кораво не лигаво.И имах постоянен сърбеж на пениса си.тогава в града ми нямаше венеролог и затова не потърсих помощ.След няколко дена образуванието изчезна само а и също така и сърбежа.Мислех,че всичко е приключило,но след това всяка жена с която правя секс получава някакви течения.Съпруга ми постояно има такива течения,ходила е на гинеколог,който и изписва някакви таблетки и свещички за нея и таблетки за мен,но скоро теченията се подновяват.

Здравейте, trink!

Моят съвет е да потърсите специалист. Трябва да се направи микробиологично изследване, на Вас и на партньорката Ви! Така ще се установи коя е инфекцията, която си прехвърляте. При необходимост ще се направи и кръвно изследване.

С уважение,
д-р Тодева
Заключена
Отиди на страница: 1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 59