marabeq написа:Здравейте... Проблема при мен е че имам чувствителен скалп,нищо друго,обаче от ВСЕКИ шампоан ме сърби главата и ми се появяват като малки струпейчета и като ги разчеша падат като пърхут естествено.....
Колко кожни лекари обиколих,всеки казва"няма заболяване на скалпа,просто при вас той е по-чувствителен"
Е аз със какво да си мия главата,няма шампоан който да не съм пробвала,сега се мия с АСАМ с кофеин вече 3-то шише купувам ,поне от него горе-долу се чувствам добре,но някак напоследък и от този шампоан взе да ме сърби главата.
Опитах се няколко пъти да го сменя с други шампоани ,и не мога пак ме сърби главата ...
Не знам ,не знам как и с какво да се къпя,моля ви дайте ми съвет............
Здравейте, marabeq!
Боядисвате ли косата и използвате ли стилизиращи продукти? Как се чувствате при използване на противопърхотни шампоани?
Извинявам се за забавянето на отговора, бях възпрепятствана да Ви пиша по-рано! Преди малко повече от месец - на 26-ти февруари се роди моят син. Надявам се той да бъде здраво и добро дете, за да мога да Ви връщам отговорите си навреме, така че да Ви бъда максимално полезна!
Бъдете здрава!
С уважение,
д-р Тодева