07 Апр 2015, 21:18
marabeq написа:Здравейте... Проблема при мен е че имам чувствителен скалп,нищо друго,обаче от ВСЕКИ шампоан ме сърби главата и ми се появяват като малки струпейчета и като ги разчеша падат като пърхут естествено.....
Колко кожни лекари обиколих,всеки казва"няма заболяване на скалпа,просто при вас той е по-чувствителен"
Е аз със какво да си мия главата,няма шампоан който да не съм пробвала,сега се мия с АСАМ с кофеин вече 3-то шише купувам ,поне от него горе-долу се чувствам добре,но някак напоследък и от този шампоан взе да ме сърби главата.
Опитах се няколко пъти да го сменя с други шампоани ,и не мога пак ме сърби главата ...
Не знам ,не знам как и с какво да се къпя,моля ви дайте ми съвет............
07 Апр 2015, 21:21
Michelle19 написа:Добът ден, доктор Тодева. По принцип косата ми е слаба и не много гъста. Чуплива е и единствено я излагам на топлинна обработка. Не знам дали си въобразявам, но имам чувството, че ми пада доста коса. В последно време ми прави впечатление, че имам бели люспички, което вероятно е пърхот. Когато я разделям на път се вижда от скалпа, но не знам дали е от структурата на косата или оплешивяване. Преди не ми е правело впечатление. Надявам се да ми дадете полезен съвет. Благодаря!
08 Апр 2015, 08:57
Dr Violina Todeva написа:marabeq написа:Здравейте... Проблема при мен е че имам чувствителен скалп,нищо друго,обаче от ВСЕКИ шампоан ме сърби главата и ми се появяват като малки струпейчета и като ги разчеша падат като пърхут естествено.....
Колко кожни лекари обиколих,всеки казва"няма заболяване на скалпа,просто при вас той е по-чувствителен"
Е аз със какво да си мия главата,няма шампоан който да не съм пробвала,сега се мия с АСАМ с кофеин вече 3-то шише купувам ,поне от него горе-долу се чувствам добре,но някак напоследък и от този шампоан взе да ме сърби главата.
Опитах се няколко пъти да го сменя с други шампоани ,и не мога пак ме сърби главата ...
Не знам ,не знам как и с какво да се къпя,моля ви дайте ми съвет............
17 Апр 2015, 19:09
21 Апр 2015, 15:10
28 Май 2015, 09:09
02 Юни 2015, 02:00
10 Юни 2015, 09:20
10 Юни 2015, 09:34
pamela__1993 написа:Здравейте, Др. Тодева обръщам се към вас защото съм леко уплашена след като розих тази година ноември след края на януари началото на февруари косата ми започна да окапва косми навсякъде и мокра и суха слагах шампоан на кройтерхоф маска с арганово масло не е спрял до днес косата ми беше гъста и оредя също да споделя и че я третитвах преди с платине но се беше възстановила предишния път възможно ли е след като родих това ако съм изгорила нещо скалка ми по късно да е дало реакция или причината е друга, люспи също се отделят от скалпа ми и имам ужасен сарбеж на моменти
11 Юли 2015, 18:51