Здравейте,
какво бихте препоръчали при проблеми със съня и липса на апетит, поради стрес, страх и постянно безпокойство и неувереност.
kristina.gramatikova написа:Здравейте! Не знам от къде да започна или как да опиша състоянието в което се намирам... Мисля, че имам проблем и той се състои в това, че съм много нервна напоследък, плача много често със и без причина, чувствам се много раздразнителна и някак сякаш не мога да намеря вътрешен покой... Постоянно се карам с мъжа ми за почти всичко. Той ми казва, че аз винаги съм винона за скандалите, че съм много нервна и това сякаш ме изкарва извън нерви... Мисля, че се дължи на това, че от почти година останах без работа и съм си по цял ден в къщи... Останах без приятелки ( не знам защо но се отдръпнаха от мен, а може и да си въобразявам само, може би всеки се е отдал на семейство, работа и не им остава време за мен ... )... Баща ми е много строг човек, посягал ми е(страх ме е ужасно много от него), на моменти когато се е вбесявал страшно много на мен ме е заплашвал, убиждал ме е по много грозен и груб начин... И няма кой да ме защити от него. Сигурна съм, че това ще ми остане травма за цял живот, защото когато се скарам с мъжа ми и той ми се разкрещи започвам да плача като някоя истеричка и треперя цялата (страх ме е да не ме удари )...
Не знам какво да направя за да си успокоя по някъв начин нервите, за да си премълчавам и да не се карам с хората... Моля Ви ако можете, ако знаете как да се науча да се контролирам и да бъда по- добър човек кажете ми помогнете ми, защото имам чувството че ако продължа още малко по същия начин ще се побъркам... Не издържам вече, аз сама дори не мога да се понасям с тези нерви напоследък, а не знам как мъжа ми ме търпи.
reniilievanikolova написа:Здравейте,
какво бихте препоръчали при проблеми със съня, поради претоварване, страх и стрес.
Назад към Психология, психиатрия и сексология
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта