mimi1949 написа:Здравейте от известно време мисля,че получавам панически атаки.За последно след влизане в хипермаркет започна да ми се вие свят и докато стигна до касата вече си чувах сърцето в ушите,втриса ме,главата ми щеше да се пръсне и краката и ръцете ми се разтрепераха.Не можах да издържа и излязох от магазина.След половин час може би всичко отмина,без силното главоболие.На следващия ден дори в банята ми се случи,едвам се изплакнах,беше ме страх че ще припадна.Моля дайте ми съвет какво лечение да предприема и има ли начин да се справя с билки.Благодаря ви!
nie_mojem_vsishko написа:Здравейте, постоянно мисля лоши неща за децата си,и да не ги нараня,лоша майка ли съм,това дали ще отшуми с времето,понякога си мисля ,че съм луда и ,че не съм добра майка? Аз дори не ги бия,защо мисля такива неща незнам.
nie_mojem_vsishko написа:Ходя при психолог,вече 7 сесии сме минали,но още си имам тези мисли.Благодаря ви.Понякога ме е страх да седя с децата сама,направо се побърквам,някакви нерви ми се появяват питам се дали ще мине това нещо.
Helena написа:Здравейте!
На 23 години съм, от две години и половина, след прекарана нервна криза развих агорафобия,която се проявява на периоди, 2,3 месеца е много силна,пречи ми изцяло да излизам навън, после намалява. Пила съм анти-депресанти, не ми повлияха. Пробвах хомеотерапия преди около един месец- взимах Argentum Nitricum, които повлия много зле на психиката ми. Спрях го и сега взимам Ignatia Amara, от 3 дена, за да се оправя психически. Все още се чувствам много зле, не мога да се справя със стреса, никога не съм се чувствала толкова лошо, имам чувството че ще полудея. Към кого трябва да се обърна- психиатър или може би невролог? какви медикаменти бихте препоръчали? Благодаря!
Още от Framar.bg
Назад към Психология, психиатрия и сексология
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта