Правила на форума
Добави отговор

Re: Как оправяте отношенията си с половинката, когато се сърди?

08 Сеп 2015, 10:07

Никой не си пада по изневерите това е ясно, ама као причината е друга да се сърди тая половинка 10 месеца е смешно, да не сте в детската градина, уж като възрастни хора трябва да можете да се разберете!

08 Сеп 2015, 14:44

Локумът написа:Никой не си пада по изневерите това е ясно, ама као причината е друга да се сърди тая половинка 10 месеца е смешно, да не сте в детската градина, уж като възрастни хора трябва да можете да се разберете!

А, 10 месеца да ти се сърди, има нещо сериозно, признай си... ;)

08 Сеп 2015, 15:16

Аз пък много обичам да се сърдя, така винаги получавам това, което искам :mrgreen:

09 Сеп 2015, 16:04

qwerryyy написа:Аз пък много обичам да се сърдя, така винаги получавам това, което искам :mrgreen:

Хитро, но никак не е похвално, да знаеш. Н о май когато и аз още имах гаджета, а не съпруг действах понякога по този начин. :) Мъжете често не са досетливи. :)

11 Сеп 2015, 12:37

На менрядко ми се случва да ми се сърдят, може би защото аз не го правя, е не е много приятно, ама какво да се прави ;)

11 Сеп 2015, 16:35

Мъжът ми адски много се сърди, той е много сериозен и ако не направя нещо така , както той е решил става сложно и се почва наистина сърдене и проблеми, досадно е! ОПравяме се с много говорене, което е супер измориетлно!

11 Сеп 2015, 17:06

Jully написа:Мъжът ми адски много се сърди, той е много сериозен и ако не направя нещо така , както той е решил става сложно и се почва наистина сърдене и проблеми, досадно е! ОПравяме се с много говорене, което е супер измориетлно!

Ехх! Гадно е да, наистина. Аз не се сърдя и ненавиждам ако някой ми се сърди, тогава оправям всичко с крясъци! :mrgreen:

12 Сеп 2015, 10:03

Вкусна вечеря, малко романтична обстановка и искрено извинение със сигурност би помогнало на бързо да си оправите вашите отношения, моята тактика е такава, макар и да не ми се иска да се извинявам, ако съм убедена, че съм права хаха ;)

12 Сеп 2015, 10:27

Lollipop написа:Вкусна вечеря, малко романтична обстановка и искрено извинение със сигурност би помогнало на бързо да си оправите вашите отношения, моята тактика е такава, макар и да не ми се иска да се извинявам, ако съм убедена, че съм права хаха ;)

И аз така бих направила, но след толкова усилия ако пак продължи със сърденето... ще мина като цунами през него. :mrgreen:

12 Сеп 2015, 12:36

О, да това е обаче за големи кавги иначе не си гърма патроните толкова лесно, обикновено просто се извинявам.:)
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 13