Помогнете ми - как да започна да се храня здравословно на работа

Супер храни, здравословно пазаруване, качествени и полезни продукти, начин на хранене

Re: Помогнете ми - как да започна да се храня здравословно на работа

Мнениеот Anka » 21 Яну 2015, 16:01

Аз си нося храна на работа, понякога такива експерименти си нося, че не е истина просто, колегите ми се смеят, като ми видят обяда, но винаги е пълен с витамини. :)
Аватар
Anka

Мнениеот Lollipop » 22 Яну 2015, 12:06

Внимавайте и какво си носите на работа - вчера си донесох едно здравословно цвекло, но още ми е тежко от него, защото имах глупостта да изям цялото и зверски се натъпках :mrgreen:
Аватар
Lollipop

Мнениеот Elica » 01 Сеп 2015, 12:28

Lollipop написа:Внимавайте и какво си носите на работа - вчера си донесох едно здравословно цвекло, но още ми е тежко от него, защото имах глупостта да изям цялото и зверски се натъпках :mrgreen:

хехе, но пък е страшно вкусно! Днес си нося пилешки бутчета, но не ги почистих та са доста трудни за ядене. :)
Аватар
Elica

Мнениеот Kaya » 08 Сеп 2015, 12:29

Идеите за салати на Yunona са невероятни, възползвайте се. Сега спазвам стриктна диета и не разнообразявам особено, но може би през зимните месеци ще се осланям на по-здравословни хапвания. :)
Yunona, би ли споделила, дали ястия с леща, просо е ок да бъдат комбинирани със сирене?
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот Yunona » 08 Сеп 2015, 14:50

Kaya написа:Идеите за салати на Yunona са невероятни, възползвайте се. Сега спазвам стриктна диета и не разнообразявам особено, но може би през зимните месеци ще се осланям на по-здравословни хапвания. :)
Yunona, би ли споделила, дали ястия с леща, просо е ок да бъдат комбинирани със сирене?

Благодаря за хубавите думи, Kaya :)
От гледна точка на разделното хранене не бива да се смесват зърнени и бобови храни със сирене. Аз лично не ги смесвам, но не защото спазвам разделно хранене, а защото доста съм намалила млечните храни. Принципно не ми е необходимо да прибавям сирене към салата или ястие със зърнени и бобови храни, защото те засищат достатъчно. Сиренето само ще увеличи калориите и ще направи ястието по-тежко и трудносмилаемо... Затова добавям сирене на салати само от зеленчуци, за да станат достатъчно хранителни - например зелена салата с бяло сирене, предварително запечено на грил тиган...
Yunona

Мнениеот rabotnata pchela » 08 Сеп 2015, 14:54

как живееш без сирене, аз съм пристрастена към този вкус, мога да не ям нищо друго, но сирене трябва да има!
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Yunona » 08 Сеп 2015, 15:06

rabotnata pchela написа:как живееш без сирене, аз съм пристрастена към този вкус, мога да не ям нищо друго, но сирене трябва да има!

Абе Пчеличке, къде съм рекла, че живея без сирене - писах, че съм намалила млечните и дори обясних с какво си комбинирам сиренцето и с какво - не.
Ако има нещо, към което съм истински пристрастена в храненето - това е разнообразието. Не обичам да ям едно и също на всяко хранене, това е :)
Yunona

Мнениеот rabotnata pchela » 08 Сеп 2015, 15:11

Yunona написа:
rabotnata pchela написа:как живееш без сирене, аз съм пристрастена към този вкус, мога да не ям нищо друго, но сирене трябва да има!

Абе Пчеличке, къде съм рекла, че живея без сирене - писах, че съм намалила млечните и дори обясних с какво си комбинирам сиренцето и с какво - не.
Ако има нещо, към което съм истински пристрастена в храненето - това е разнообразието. Не обичам да ям едно и също на всяко хранене, това е :)

Имам предвид, че изобщо успяваш да ядеш нещо без сирене. ;) На мен ми е адски трудно, а ми се иска и аз да намаля сиренето, то други млечни продукти рядко ям. :roll:
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот qwerryyy » 08 Сеп 2015, 15:15

Пчела, май повечето не можем да живеем без сиренце ;) И аз го обичам, но гледам да го ям сравнително рядко :)
Аватар
qwerryyy

Мнениеот silver933 » 08 Сеп 2015, 15:59

На работа може да си носите всякакви неща, то не са плодове, зеленчуци, салатите са с огромно разнообразие, тъй че само желание да имате ;) аз си нося всичко в офиса, най-често салата и месо :)
Аватар
silver933

ПредишнаСледваща

Назад към Здравословно хранене