Lollipop написа:Внимавайте и какво си носите на работа - вчера си донесох едно здравословно цвекло, но още ми е тежко от него, защото имах глупостта да изям цялото и зверски се натъпках
Kaya написа:Идеите за салати на Yunona са невероятни, възползвайте се. Сега спазвам стриктна диета и не разнообразявам особено, но може би през зимните месеци ще се осланям на по-здравословни хапвания.
Yunona, би ли споделила, дали ястия с леща, просо е ок да бъдат комбинирани със сирене?
rabotnata pchela написа:как живееш без сирене, аз съм пристрастена към този вкус, мога да не ям нищо друго, но сирене трябва да има!
Yunona написа:rabotnata pchela написа:как живееш без сирене, аз съм пристрастена към този вкус, мога да не ям нищо друго, но сирене трябва да има!
Абе Пчеличке, къде съм рекла, че живея без сирене - писах, че съм намалила млечните и дори обясних с какво си комбинирам сиренцето и с какво - не.
Ако има нещо, към което съм истински пристрастена в храненето - това е разнообразието. Не обичам да ям едно и също на всяко хранене, това е
Назад към Здравословно хранене
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта