24 Ное 2015, 15:17
kauda написа:Планът за седмицата а и за всеки ден е идеален, може да си правите толкова вкусни салати, само ако прочетете постовете на Yunona и ще имате ядене за месец все с велики идеи :)
24 Ное 2015, 17:58
Anka написа:kauda написа:Планът за седмицата а и за всеки ден е идеален, може да си правите толкова вкусни салати, само ако прочетете постовете на Yunona и ще имате ядене за месец все с велики идеи :)
Мда, желание само да има и нещата лесно могат да се получат :)
25 Ное 2015, 13:29
25 Ное 2015, 15:13
Pipilota написа:Е, Yunonа не си я даваме на никой, много ясно! :)
А моето меню напоследък се състои главно от плодове, обожавам мандариненото време :)
10 Дек 2015, 12:26
10 Дек 2015, 23:38
gomez123 написа:Много обичам да хапвам салати на работа, но ако не са от кореноплодни като моркови, цвекло и т.н., които да си приготвил от вечерта, то всичко друго увяхва страшно бързо и дори да си го приготвил сутринта до обяд става на леща...Какви варианти сте си измислили?
11 Дек 2015, 10:55
11 Дек 2015, 11:03
YoLindi написа:Хмм това звучи интересно, но как успяваш да запазиш пастата раделена, в повечето случаи става слепена, пробвала съм различни варианти, но всичко приключва по един и същ начин![]()
11 Дек 2015, 11:46
Yunona написа:YoLindi написа:Хмм това звучи интересно, но как успяваш да запазиш пастата раделена, в повечето случаи става слепена, пробвала съм различни варианти, но всичко приключва по един и същ начин![]()
Сваряваш я ал денте, отцеждаш водата, лъжичка зехтин, разбъркваш :) На пастата и трябва малко мазнинка, за да не залепне.
07 Яну 2016, 14:18