29 Апр 2015, 11:14
29 Апр 2015, 11:19
annamaria написа:
А относно пробиотика, мен пък сто човека ми казаха да не взимам точно този, когато се чудих дали да почвам
29 Апр 2015, 12:02
Kremiliya написа:annamaria написа:
А относно пробиотика, мен пък сто човека ми казаха да не взимам точно този, когато се чудих дали да почвам
Явно представителите на останалите пробиотици са си свършили добре работата.Никой не знае каква е истината, затова пак довеждаме до положението, в което ще гледаме цената.
29 Апр 2015, 13:22
renetka написа:Kremiliya написа:annamaria написа:
Явно представителите на останалите пробиотици са си свършили добре работата.Никой не знае каква е истината, затова пак довеждаме до положението, в което ще гледаме цената.
Искаш да кажеш, че евтиното винаги е по-добротоХора, това ви е здравето, не забравяйте
30 Апр 2015, 10:31
30 Апр 2015, 11:52
04 Май 2015, 11:28
Snejna написа:По-добре да не се пие нищо! Без друго, ако не е минало солидна реклама няма да е достоверно за никого от нас
04 Май 2015, 13:12
annamaria написа:Snejna написа:По-добре да не се пие нищо! Без друго, ако не е минало солидна реклама няма да е достоверно за никого от нас
Аз пък избягвам точно рекламираните продукти най-многоОсобено лекарства и подобни...
05 Май 2015, 09:51
Kaya написа:annamaria написа:Snejna написа:По-добре да не се пие нищо! Без друго, ако не е минало солидна реклама няма да е достоверно за никого от нас
Аз пък избягвам точно рекламираните продукти най-многоОсобено лекарства и подобни...
А не слушаш ли мнението на лекарите? Ти да не мислиш, че изипсват нещата без да имат причина за това?)
05 Май 2015, 16:48