Filipa написа:Крия ги от слънчевата светлина! Осъзнах, че с времето се уголемяват малко по малко! По съвет на личната ми лекарка, вероятно ще посетя дерматолог заради една бенка на бузата ми.... Какви ли неща не съм чела за разранена бенка и образувал се в последствие рак! Страхотия!
Snejna написа:Filipa написа:Крия ги от слънчевата светлина! Осъзнах, че с времето се уголемяват малко по малко! По съвет на личната ми лекарка, вероятно ще посетя дерматолог заради една бенка на бузата ми.... Какви ли неща не съм чела за разранена бенка и образувал се в последствие рак! Страхотия!
Не знам дали може да образува рак всяка бенкаМоите не се уголемяват, аз имам 2 по-големи, една на корема и една на гърба, стоят си нормални и не се променят.
Мисля, че е опасно ако се видоизменят - стават по-големи, по-изпъкнали и т.н.
Mon_ton написа:Филипа, по-добре да не рискуваш с подобни неща, затова има специалисти, на които можем да се доверим и това е
Filipa написа:
Да, така е. Миналата седмица посетих дерматолог по друга причина и погледна една прогресивно нарастваща бенка, която имам на дясната буза. Стана комбинирано, 2 в 1 посещение. Ще се живее.
Filipa написа:Крия ги от слънчевата светлина! Осъзнах, че с времето се уголемяват малко по малко! По съвет на личната ми лекарка, вероятно ще посетя дерматолог заради една бенка на бузата ми.... Какви ли неща не съм чела за разранена бенка и образувал се в последствие рак! Страхотия!
S_Milenska написа:Filipa написа:Крия ги от слънчевата светлина! Осъзнах, че с времето се уголемяват малко по малко! По съвет на личната ми лекарка, вероятно ще посетя дерматолог заради една бенка на бузата ми.... Какви ли неща не съм чела за разранена бенка и образувал се в последствие рак! Страхотия!
Мисля, че това е мит за разранената бенка. Имам доста познати, които имат бенки по лицето и казват, че обикновено там им се образуват пъпките.
Filipa написа:S_Milenska написа:Filipa написа:Крия ги от слънчевата светлина! Осъзнах, че с времето се уголемяват малко по малко! По съвет на личната ми лекарка, вероятно ще посетя дерматолог заради една бенка на бузата ми.... Какви ли неща не съм чела за разранена бенка и образувал се в последствие рак! Страхотия!
Мисля, че това е мит за разранената бенка. Имам доста познати, които имат бенки по лицето и казват, че обикновено там им се образуват пъпките.
Ами, честно казано от чисто естетична гледна точка не искам да я има тази бенка. Черна е, доста едра, изпъкнала, хич не ми харесва. Дерматоложката предложи да я премахнем, и предполагам, че другата седмица ще отида да свърша и тази работа. Тъкмо преди слънцето да е станало изгарящо
dDedov написа:А по какъв начин ще я премахват, понеже и аз имам една, която е на врата, която закачам доста често с яката на ризата иии знаете какво е чувството... ссс... гаднооо
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта