Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.
Правила на форума
Добави отговор

Третирате ли бенките по някакъв начин?

12 Фев 2015, 16:39

Скоро забелязах, че са ми излезнали няколко носи ситни бенки, а и може би не съм ги забелязвала досега и се зачудих дали се третират с нещо бенките? :roll:

small-face-400x203.jpg
small-face-400x203.jpg (18.51 KiB) Прегледано 9125 пъти

Винаги съм ги имала като част от себе си и никога не ми е идвало на ум, че трябва да ги третирам по някакъв начин и да ги махам, но сега като имам няколко нови започнах да се замислям. :?: Имам 2 по-големи бенки, които съм ги показвала на лекар :!: за всеки случай, те не са се променили, не са изпъкнали, а просто са по-плътни, като тази на снимката по-горе, само че не по лицето, а на гърба и корема. Но сега с тези новите малки бенки се чудя дали трябва да ги махна или напротив, да спазваме правилото, че бенките не се пипат? :?: Вие третирате ли по някакъв начин бенките и имате ли специално отношение към местата, на които имате бенки или поддържате кожата си по един и същи начин? :roll:

Re: Третирате ли бенките по някакъв начин?

12 Фев 2015, 17:21

Не, никога не съм се замисляла, за мен това е нещо нормално, няма човек без бенки, важно е само да следим по-големите такива. Само за тези червените точици не знам нищо.

13 Фев 2015, 11:58

Как ще си закачам бенките, в никакъв случай, не се притеснявам от тях, нямам големи бенки по тялото си и въпреки това се оглеждам, а и смятам, че добре се грижа за кожата си и нямам причини да се притеснявам от нищо. А за мен е истинска глезотия да си махаш бенките, особено ако са някакви дребни и на приемливи места, където не пречат и не се разраняват.

13 Фев 2015, 13:09

Такава глупост не ми е идвала на ум досега :lol:

13 Фев 2015, 13:32

Чувала съм, че това за бенките е мит, но и че е опасно, така че не мога да кажа, а и не виждам какъв е проблемът ти с тях, след като не са като брадавици, та да ги закачаш и да ти дразнят :!: :?

13 Фев 2015, 13:36

И аз не мисля, че има причина да се третират бенките, за мен това е като място, което не се бара, така съм научена от малка, не ги пипам и толкова, а и по никакъв начин не пречат, не виждам защо сама трябва да си търсиш причини в тях, измислени... :roll:

13 Фев 2015, 14:54

Не ги пипам бенките си, вече ми идва в повече такова вманиачаване по кожата и т.н. Няма да ви развалят външния вид, бенките не са страшни сами по себе си :)

13 Фев 2015, 15:50

Бенките ги имам като част от себе си, все едно да си третирам някак си кривия си нос. :mrgreen:

07 Апр 2015, 10:12

Хич не си пипам бенките, това си е част от мен, сигурен съм, че не са опасни по никакъв начин и не се занимавам с тях, не ми пречат, това е излишна психоза просто.

07 Апр 2015, 11:27

Добре де, защо някой би искал сам вкъщи да си маха бенките, това не мога да го разбера, какво толкова ви пречат, а и като са толкова голям проблем не е ли по-добре да се консултирате с лекар по въпроса, а не да си правите експерименти!?
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5 ... 15