Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Третирате ли бенките по някакъв начин?

28 Апр 2015, 11:13

Доста страшно звучи, но аз съм си бъзла като цяло! :) Важното е, че има възможност и опция да бъдат премахнати, а ако имате по тялото по-голяма бенка лятото на плажа прикривате ли я с нещо и с какво?

29 Апр 2015, 10:12

Monika_Spasova написа:Доста страшно звучи, но аз съм си бъзла като цяло! :) Важното е, че има възможност и опция да бъдат премахнати, а ако имате по тялото по-голяма бенка лятото на плажа прикривате ли я с нещо и с какво?

Няма страшно. ;)
Аз лично моята се опитвам да я покривам с косата си, или с шапка. Слагам и слънцезащитен крем, който използвам и за лицето и останалата част от тялото си. Не мисля, че е необходимо да се втренчваме и психираме за такива неща, но е хубаво да им се обръща внимание периодично. Ей така, за да ни е мирна главата. Ще споделя опит, когато приключим с премахването. ;)

07 Май 2015, 12:52

успех с премахването! :)
Аз имам една бенка на гърба и това ми е. :)

07 Май 2015, 13:41

rabotnata pchela написа:успех с премахването! :)

Май няма да е тази седмица краят на историята на моята бенка. С тези празници, хич не се получи синхрона с дерматоложката.
Работна пчеличке, а твоята бенка каква е? Изпъкнала, по-голямо петно?

15 Май 2015, 10:38

Filipa написа:

Май няма да е тази седмица краят на историята на моята бенка. С тези празници, хич не се получи синхрона с дерматоложката.

По-голямо петно просто :))) красиво оформена бенка :mrgreen:

15 Май 2015, 10:39

rabotnata pchela написа:
Filipa написа:

По-голямо петно просто :))) красиво оформена бенка :mrgreen:

:D :D И аз си харесвам бенките, но ме притеснява, че стават доста, не са големи, красиви и кръгли са, както казва пчеличката, но след всяко лято стават все повече, въпреки че не изгарям лесно :roll:

15 Май 2015, 10:51

Ми мажете ги тея бенки и тея кожи бе :))

15 Май 2015, 14:39

Loreyn написа: :D :D И аз си харесвам бенките, но ме притеснява, че стават доста, не са големи, красиви и кръгли са, както казва пчеличката, но след всяко лято стават все повече, въпреки че не изгарям лесно :roll:

Това твоето може и да са лунички. :)

15 Май 2015, 15:59

Filipa написа:
Loreyn написа: :D :D И аз си харесвам бенките, но ме притеснява, че стават доста, не са големи, красиви и кръгли са, както казва пчеличката, но след всяко лято стават все повече, въпреки че не изгарям лесно :roll:

Това твоето може и да са лунички. :)

За съжаление не са, бенки са, аз харесвам лунички, ноо няма.. има бенки, които започват да ме притесняват :|

17 Май 2015, 09:33

Аз имам лунички и ги ненавиждам, но за щастие са само по лицето, по гърба и гърдите нямам, не че емного упоскояващо, но като знам, че могат и да са повече ми олеква. Луничките какво ги правите?
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15