Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Как влияe съня на килограмите ви? Отслабвате или напълнявате, ако спите по-малко?

25 Мар 2015, 15:36

qwerryyy написа:И аз обичам вечер да ставам и да си хапвам и почти всяка вечер си ям, най-често вечер ям овесени ядки :)

Ха! Аз не говоря за вечерно...а за спя си, ставам и влизам в хладилника :) Едно време баща ми твърдеше, че ще хвана менингит :D

Re: Как влияe съня на килограмите ви? Отслабвате или напълнявате, ако спите по-малко?

25 Мар 2015, 15:57

:roll: Как така докато си спиш, нещо не схванах идеята ;))

27 Мар 2015, 12:10

marsu написа::roll: Как така докато си спиш, нещо не схванах идеята ;))

Събуждам се и отивам да ям :mrgreen:

27 Мар 2015, 13:20

annamaria написа:
marsu написа::roll: Как така докато си спиш, нещо не схванах идеята ;))

Събуждам се и отивам да ям :mrgreen:
Е то нали точно с тази цел има лампа в хладилника, научно доказано е! :mrgreen:

01 Апр 2015, 17:27

silver933 написа: Е то нали точно с тази цел има лампа в хладилника, научно доказано е! :mrgreen:

Ахахаха :lol: Благодаряяяяя тииии! :lol: Това ми подейства добре :)

02 Апр 2015, 08:55

И аз започнах да ставам вечер да ям, малко съм като оная диета, при която цял ден хапваш краставица, маруля едно друго, а вечер кашкавал, хляб майонеза, ама то не се брои. :)

02 Апр 2015, 15:29

Slavena написа:И аз започнах да ставам вечер да ям, малко съм като оная диета, при която цял ден хапваш краставица, маруля едно друго, а вечер кашкавал, хляб майонеза, ама то не се брои. :)

А ако се е пило алкохол, става страшно :D

02 Апр 2015, 15:39

Огланднявам от такива диети, хахах :))

03 Апр 2015, 14:28

Kremiliya написа:Огланднявам от такива диети, хахах :))

Алкохолни диети ли :lol: ?

03 Апр 2015, 15:12

Kremiliya написа:Огланднявам от такива диети, хахах :))

То и аз огладнях от диетата на Славенчето - вечер сандвичи, майонези, салами.. :lol:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7