16 Юли 2015, 15:48
renetka написа:то пък сега това и остава, да съм се заразила. няколко пъти съм и била на гости и съм си избърсвала ръцете в хавлията,която е в банята.доколкото знам е отишла да се изследва,но още не са и излезнали резултатите.май по всички личи,че става въпрос за мулуски. в такъв случай ще трбява да се изследва и приятелят и сигурно?
ще се чуя с нея да видим каво е станало. зачетох се по-внимателно и виждам,че препоръчвате тази докторка Каляшева. не съм и казвала на моята приятелка,че въобще пиша тук,но ще вида как да завоалирам нещата,за да и спомена за нея и че евентуално би могла да и помогне.
22 Юли 2015, 15:23
renetka написа:то пък сега това и остава, да съм се заразила. няколко пъти съм и била на гости и съм си избърсвала ръцете в хавлията,която е в банята.доколкото знам е отишла да се изследва,но още не са и излезнали резултатите.май по всички личи,че става въпрос за мулуски. в такъв случай ще трбява да се изследва и приятелят и сигурно?
ще се чуя с нея да видим каво е станало. зачетох се по-внимателно и виждам,че препоръчвате тази докторка Каляшева. не съм и казвала на моята приятелка,че въобще пиша тук,но ще вида как да завоалирам нещата,за да и спомена за нея и че евентуално би могла да и помогне.
22 Юли 2015, 16:03
Gorica23 написа:renetka написа:то пък сега това и остава, да съм се заразила. няколко пъти съм и била на гости и съм си избърсвала ръцете в хавлията,която е в банята.доколкото знам е отишла да се изследва,но още не са и излезнали резултатите.май по всички личи,че става въпрос за мулуски. в такъв случай ще трбява да се изследва и приятелят и сигурно?
Хубаво се грижиш за приятелката си, но помисли и за себе си. Бих отишла на профилактичен преглед, изложи цялата ситуация, че тези гадини колкото по рано се хванат, толкова по-добре.
23 Юли 2015, 15:48
puhcheto написа:Gorica23 написа:renetka написа:то пък сега това и остава, да съм се заразила. няколко пъти съм и била на гости и съм си избърсвала ръцете в хавлията,която е в банята.доколкото знам е отишла да се изследва,но още не са и излезнали резултатите.май по всички личи,че става въпрос за мулуски. в такъв случай ще трбява да се изследва и приятелят и сигурно?
Хубаво се грижиш за приятелката си, но помисли и за себе си. Бих отишла на профилактичен преглед, изложи цялата ситуация, че тези гадини колкото по рано се хванат, толкова по-добре.
Според вас могат ли да открият, че ти има нещо преди то да се появи?
23 Юли 2015, 16:03
24 Юли 2015, 14:08
Harmony написа:Четейки всичко написано преди това установявам, че Gorica23, има нужда да бъде често преглеждана, а в последния коментар губя логиката
26 Юли 2015, 08:43
27 Юли 2015, 15:23
Monika_Spasova написа:Всичко може да се каже с две думи, поредната болест, която изисква хората да си мият ръцете!![]()
Колкото и повърхностно да звучи е така.
27 Юли 2015, 15:55
Pacienti написа:Monika_Spasova написа:Всичко може да се каже с две думи, поредната болест, която изисква хората да си мият ръцете!![]()
Колкото и повърхностно да звучи е така.
За съжаление миенето на ръце в моя случай не помогна, заразихме на плаж от човек, който седна на наша хавлия...
27 Юли 2015, 16:42