Фитнес за начинаещи: протеини

Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.

Re: Фитнес за начинаещи: протеини

Мнениеот Bass » 27 Апр 2015, 10:50

Pipilota написа:
kauda написа:
Bass написа:Е, то не ми влияе много на телосложението. Да не кажа хич, нито шкембе имам, нито нищо. Ама то в един момент може да почне да лепи, знам ли. Ограничавам я, де, ама не мисля, че бих я спрял тотално. :D

Глупости, що ще се лишаваш от удоволствията си? :?:

:!: :!: :!: :!: Правилно! А и в бирата има толкова витами, нали знаете за B комплекса:) Една бира В1, две бири В2 и т.н. ;))

Иначе, ти как мислиш да си приемаш останалите протеини? :)) Суровите яйца са голям хит сред спортуващите. :shock:

Тя и салмонелата е доста хитова :D Тия изпълнения от Роки не са ми по вкуса, по-скоро бих си направим един готин омлет с много люто, отколкото да ми се лигавят там разните белтъци от чашата. :D
Аватар
Bass

Мнениеот Pipilota » 27 Апр 2015, 11:15

Точно ще ти се топят мазнините от лютото, ако му настържеш и джинджифил и ще станеш много вървежен момък. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Иначе и на мен ми е странно, като почнат да ядат сурови яйца, не знам до колко ще им се губят полезните свойства, като се сготвят, но е по-добре отколкото да се накичиш със салмонела, най-малко! :roll: Варени яйца, омлет, печени в/у вестник и т.н. да не обръщаме темата в кулинарна. Иначе пък за немесоядните кое ли е опцията за много протеин? :roll:
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Bass » 27 Апр 2015, 17:14

Pipilota написа:Точно ще ти се топят мазнините от лютото, ако му настържеш и джинджифил и ще станеш много вървежен момък. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Иначе и на мен ми е странно, като почнат да ядат сурови яйца, не знам до колко ще им се губят полезните свойства, като се сготвят, но е по-добре отколкото да се накичиш със салмонела, най-малко! :roll: Варени яйца, омлет, печени в/у вестник и т.н. да не обръщаме темата в кулинарна. Иначе пък за немесоядните кое ли е опцията за много протеин? :roll:

Ядчици също хапвам, нали месото не ми изнася много, а и ме мързи да си го приготвям честно казано.
Яйца с вестник за сефте чувам. Какво е това чудо, как се приготвя?
Аватар
Bass

Мнениеот rabotnata pchela » 27 Апр 2015, 20:31

Пипилоткееейй.. ;)) ти го обърна на кулинарна тема, чак огладнях. :mrgreen: Иначе добър източник на протеини от зеленчуците са боборите - боб, особено леща,соя. :mrgreen:
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Pipilota » 28 Апр 2015, 08:46

rabotnata pchela написа:Пипилоткееейй.. ;)) ти го обърна на кулинарна тема, чак огладнях. :mrgreen: Иначе добър източник на протеини от зеленчуците са боборите - боб, особено леща,соя. :mrgreen:

В спорта хич ме няма, но готвя много. :mrgreen: :lol: :lol:
Bass написа:
Яйца с вестник за сефте чувам. Какво е това чудо, как се приготвя?

:lol: Много е вкусно! В/у навлажнен и намазнен леко лист (по начало става въпрос за вестник, но в наши дни не знам кой би ял мастило), слагаш го в/у печката и чукваш яйце, като му пукаш жълтъка и го мацваш малко насам натам. :mrgreen: Става жестоооко. :) В наши дни, процедурата може да се извърши на тефлонов тиган, като пак се използва лист. :mrgreen:
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот silver933 » 28 Апр 2015, 08:54

rabotnata pchela написа:Пипилоткееейй.. ;)) ти го обърна на кулинарна тема, чак огладнях. :mrgreen: Иначе добър източник на протеини от зеленчуците са бобоВите - боб, особено леща,соя. :mrgreen:

До сега не съм чул някой спортуващ да се тъпче с бобови, за да се сдобие с протеини, дали пък не е по-логично дори и по-полезно, знаем, че всяко растително "НЕЩО" е далеч по-добрата алтернатива на свинската мас. :mrgreen: :roll:
Аватар
silver933

Мнениеот Bass » 28 Апр 2015, 09:57

Pipilota написа: :lol: Много е вкусно! В/у навлажнен и намазнен леко лист (по начало става въпрос за вестник, но в наши дни не знам кой би ял мастило), слагаш го в/у печката и чукваш яйце, като му пукаш жълтъка и го мацваш малко насам натам. :mrgreen: Става жестоооко. :) В наши дни, процедурата може да се извърши на тефлонов тиган, като пак се използва лист. :mrgreen:

Тоест, нещо като яйце на око, с размазано око :mrgreen:

silver933 написа:
rabotnata pchela написа:Пипилоткееейй.. ;)) ти го обърна на кулинарна тема, чак огладнях. :mrgreen: Иначе добър източник на протеини от зеленчуците са бобоВите - боб, особено леща,соя. :mrgreen:

До сега не съм чул някой спортуващ да се тъпче с бобови, за да се сдобие с протеини, дали пък не е по-логично дори и по-полезно, знаем, че всяко растително "НЕЩО" е далеч по-добрата алтернатива на свинската мас. :mrgreen: :roll:

Ми те боба и лещата много добре ми вървят. Чат-пат правя и гречка, ям нахут, такива работи. Ама малко се понадувам и гледам да не ми е ежедневие, че ходя и на работа и ще стане лошо :lol:
Аватар
Bass

Мнениеот silver933 » 28 Апр 2015, 10:16

Е, да ама и месото си е с най-добрия протеин сякаш и най-лесно усвоим, точно за фитнес цели. :)
Аватар
silver933

Мнениеот magda » 28 Апр 2015, 16:31

silver933 написа:Е, да ама и месото си е с най-добрия протеин сякаш и най-лесно усвоим, точно за фитнес цели. :)

Ами не е от най-лесно усвоимите, но ако си ядеш месо по 400-450 грама там зависи от теглото ти, няма да имаш нужда да блъскаш протеини, това мога да заключа за един от първоначалните ти въпроси :D
magda

Мнениеот Bass » 29 Апр 2015, 15:18

Абе аз точно, щото не съм голям почитател на месото, търся някакви алтернативи :D
Аватар
Bass

ПредишнаСледваща

Назад към Хранителни добавки и биопродукти