Bass написа:Абе аз точно, щото не съм голям почитател на месото, търся някакви алтернативи
Ще се превърнеш в бобова култура на този принцип, но лошо няма!

Bass написа:Абе аз точно, щото не съм голям почитател на месото, търся някакви алтернативи
rabotnata pchela написа:Bass написа:Абе аз точно, щото не съм голям почитател на месото, търся някакви алтернативи
Ще се превърнеш в бобова култура на този принцип, но лошо няма!Леща, леща и пак леща!
Bass написа:rabotnata pchela написа:Bass написа:Абе аз точно, щото не съм голям почитател на месото, търся някакви алтернативи
Ще се превърнеш в бобова култура на този принцип, но лошо няма!Леща, леща и пак леща!
С лещата ще ми излезе прякор.![]()
![]()
silver933 написа:Bass написа:Абе аз точно, щото не съм голям почитател на месото, търся някакви алтернативи
Няма как, риба не ядеш ли поне? Все пак е далеч по-добре да наблягаш на протеините от храна, после на тези от пакет, пакетираните след тренировка са много добра опция.
kauda написа:Bass жена нямаш ли?! Да ти намерим една булкада ти готви протеини!
silver933 написа:Бе те малко жени са съгласни да помагат на мъжете в нужда за тяхната мания по мускули. В повечето случаи не щат.
Назад към Хранителни добавки и биопродукти
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта