Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Фитнес за начинаещи: протеини

04 Май 2015, 15:46

Bass написа:
kauda написа:Bass жена нямаш ли?! Да ти намерим една булкада ти готви протеини! :mrgreen:

Жена има, желание за готвене - не :D

Е само не разбирам защо тези две неща си мислят мъжете, че трябва да вървят ръка за ръка, в кой век сме, не трябва ли да се разпределят правилно задълженията, т.е. по равно или в зависимост от потребностите на двама души :idea: :roll:

04 Май 2015, 15:51

YoLindi написа:
Bass написа:
kauda написа:Bass жена нямаш ли?! Да ти намерим една булкада ти готви протеини! :mrgreen:

Е само не разбирам защо тези две неща си мислят мъжете, че трябва да вървят ръка за ръка, в кой век сме, не трябва ли да се разпределят правилно задълженията, т.е. по равно или в зависимост от потребностите на двама души :idea: :roll:

Еееееееееееее Линди! Едното какво общо има с другото, то е като да поощри неговия интерес към хубави мускули, с които да впечатлява приятелките ѝ ;)

04 Май 2015, 16:03

YoLindi написа:
Bass написа:

Не си го мисля, затова и не я карам и питам за варианти тук. Така и така аз готвя основно. :mrgreen:

rabotnata pchela написа:Еееееееееееее Линди! Едното какво общо има с другото, то е като да поощри неговия интерес към хубави мускули, с които да впечатлява приятелките ѝ ;)

Тях ги впечатлих вече с домашна баница с точени кори :mrgreen:

04 Май 2015, 20:12

Отиде тама за протеините към баници с яйца и сирене хаха :)

05 Май 2015, 10:32

Ама те яйцата и сиренето са си чисти протеини! :D :D :D

05 Май 2015, 11:20

Bass написа:Ама те яйцата и сиренето са си чисти протеини! :D :D :D

А корите на баницата/ :Р Или ти я прави ред пържола, ред яйце и сирене ;)

05 Май 2015, 14:09

rabotnata pchela написа:

Корите ги тертирам като (без)полезна подложка за протена, която забавя разграждането в организма и засища за по-дълго време, смазвайки стените на стомаха ми с мазнината, използвана при създаването на крайния продукт. Whew! Това прозвуча като теорема. :D

07 Май 2015, 13:28

Bass написа:
rabotnata pchela написа:

Корите ги тертирам като (без)полезна подложка за протена, която забавя разграждането в организма и засища за по-дълго време, смазвайки стените на стомаха ми с мазнината, използвана при създаването на крайния продукт. Whew! Това прозвуча като теорема. :D

Хохохооо... станах ти фен, Бас, вземам те да ти готвя баници :mrgreen:

07 Май 2015, 16:55

YoLindi написа:Хохохооо... станах ти фен, Бас, вземам те да ти готвя баници :mrgreen:

Вземай ме да ти дегустирам баницата! (Това прозвуча много грешно :mrgreen: )

11 Май 2015, 12:42

Bass написа:
YoLindi написа:Хохохооо... станах ти фен, Бас, вземам те да ти готвя баници :mrgreen:

Вземай ме да ти дегустирам баницата! (Това прозвуча много грешно :mrgreen: )

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Грешно - смешно, това е положението, хората за една баница в какви комични ситуации могат да попаднат :lol:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7